RUMELİSİAD'dan RUMELİFED'e "Zarif" karşılama

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) yönetimi, Rumeli kökenli girişimciler tarafından kurulan Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği'ne (RUMELİSİAD) ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2022 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2022 10:06
https://www.haberindogrusu.com

RUMELİFED Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Gülşen ve yönetim kurulu üyelerini, bir süre önce gerçekleşen kongrede yeniden RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Zarif Alp ile yönetim kurulu üyesi Ali Mutlu karşıladı. Ziyarette, Rumeli kökenlilerce kurulan iki derneğin ileride ortak olarak hayata geçirebileceği projelere ilişkin verimli bir görüşme gerçekleştirildi. "Zarif" ve nazik ağırlama için Zarif Alp'e teşekkür eden Şaban Gülşen, 24 derneğin bir araya gelerek oluşturduğu RUMELİFED olarak Rumeli ve Balkan kültürünün yaşaması için önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. RUMELİSİAD'ın Bursa ve ülke ekonomisine yön veren firmaların sahiplerince kurulduğuna işaret eden Gülşen, iki güçlü dernek olarak önümüzdeki süreçte ortak projelere imza atma konusunda görüş birliğine vardıklarını belirtti.

RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp da, hemşehrileri ve kardeş oluşum olarak gördükleri RUMELİFED'i ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Bursa'nın tam bir Rumeli ve Balkan kenti olduğunu ifade eden Alp, "Rumeli ve Balkan kültürünün yaşaması, gelecek nesillere aktarılması noktasında RUMELİSİAD olarak da önemli çalışmalar yürütüyoruz. RUMELİ ve Balkan insanı üretkendir. Şöyle bir baktığımızda Bursa'nın ve Türkiye'nin çok önemli iş insanlarının Rumeli ve Balkan kökenli olduğunu görürüz" dedi. Şaban Gülşen ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Zarif, RUMELİSİAD olarak en kısa sürede iade-i ziyarette bulunacaklarını belirtti. Ziyaretin sonunda Şaban Gülşen, Zarif Alp'e özel olarak işlenmiş çini tabak hediye etti.