SON DAKİKA
Hava Durumu

1 milyon liralık vurgun yapan soyguncular yakalandı

Piyasa değeri 1 milyon lira olan ürünleri farklı marketlere girerek çalan 5 şüpheli yakalandı

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
1 milyon liralık vurgun yapan soyguncular yakalandı

İstanbul'un farklı ilçelerinde marketlere girip değeri ortalama 1 milyon TL olan alkol ve sigaraları çalan 5 şüpheli, yakalanıp gözaltına alındı. Soygun anları marketteki güvenlik kameralarına an be an yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul'un Avcılar, Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde farklı zamanlarda marketlere giren şüphelilerin, piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan alkol ve sigara çaldıkları tespit edildi. Hırsızların marketteki soygun anları marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Şahısların ayrıca plaka hırsızlığı da yaptıkları öğrenilirken, konuyla ilgili Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu kimlikleri belirlenen şüpheliler, olayda kullandıkları araçla birlikte yakalandı. Baran Y. (21), Uğur S. (25), Muhammed H. (17), Tuncay A. (16) ve Aydın D. (27) emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Hırsızlık anları güvenlik kamerasında
Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, zanlıların marketin önüne araçla geldikleri görüldü. Marketin kepengini söken hırsızların, kapıyı da kırarak markete girip dakikalar içerisinde alkol ve sigaraları market arabasına yüklediği kaydedildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.