SON DAKİKA
Hava Durumu

Tadilat yapılmakta olan işyerinde yangın

Antalya'nın Manavgat ilçesin turizm bölgesinde tadilat yapılmakta olan işyerinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Tadilat yapılmakta olan işyerinde yangın

İşyerinin üst katında ev olarak kullanılan bölümdeki yangın, vatandaşlar ve itfaiyenin gayretiyle diğer işyerlerine yayılmadan söndürüldü.

Yangın dün gece saatlerinde Gündoğdu Mahallesi Turizm Bölgesi 110 Evler Mevkiinde çarşı içerisinde tadilat yapılmakta olan bir işyerinde çıktı. Tadilat yapıldığı sırada işyerinin üst katında ikamet olarak kullanılan bölümün çatısından başlayan yangına ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar yaptı. Esnaflar, yangın tüpü ve hortumlarla yangına müdahale etmeye çalıştı. 112 ihbar hattına gelen yangın ihbarı üzerine olay yerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Çolaklı Jandarma Karakolu, 112 Sağlık ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.

İşyerinin çatısının yanıcı izolasyon malzemesiyle kaplı olması nedeniyle itfaiye yağını söndürmek için uzun süre uğraştı. Çok sayıda itfaiye aracı ve ekibinin seferber olduğu söndürme çalışmaları sonucunda yangın çarşıdaki diğer işyerlerine ulaşmadan söndürüldü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.