beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Atış Yapı'nın konkordato davasında flaş karar!

Bursa'nın ünlü inşaat firmalarından Atış Yapı'nın konkordato davasında önemli bir karar alındı. Mahkeme, daha önce atanan konkordato komiseri Atilla Aksu'nun görevine son vererek yerine başka bir ismi atadı.
 Tarih: 23-07-2025 03:47:35
Atış Yapı'nın konkordato davasında flaş karar!

Bursa'da 16 Haziran'da konkordato ilan eden inşaat devi Atış Yapı'nın davasında mahkeme, aldığı yeni kararı kamuoyuna duyurdu.

Karara göre, daha önce konkordato komiseri olarak atanan Atilla Aksu'nun görevi sonlandırıldı. Firmanın mali durumunu denetleyecek ve alacaklılarla uzlaşma sürecine rehberlik edecek yeni isim ise SMMM Uğur Yanık oldu. Yanık, bu göreve 18 Temmuz tarihi itibarıyla resmen başladı. 

Şirkete atanan diğer konkordato komiserleri Şeyma Nur Kıhtır  ile Savaş Altan'ın görevinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan Atış Yapı'nın mali krizden çıkış yolculuğunda nasıl bir strateji izleneceği merak konusu oldu.

Etiketler
  DİĞER Bursa Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI