BURFAŞ'ın o tesisleri Ramazan ayında çalışmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURFAŞ tarafından işletilen Mudanya, Merinospark ve Doburca sosyal tesisleri, bu yıl Ramazan ayında bakım ve tadilat çalışmaları nedeniyle hizmet vermeyecek. Tesislerde iftar menüsü sunulmayacak.
 Tarih: 12-02-2026 12:01:02
BURFAŞ'ın o tesisleri Ramazan ayında çalışmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraki BURFAŞ bünyesinde faaliyet gösteren Mudanya Sosyal Tesisi, Merinospark Sosyal Tesisi ve Doburca Sosyal Tesisi'nin Ramazan ayı boyunca kapalı olacağı açıklandı. Ramazan ayında iftar menüleriyle yoğun ilgi gören tesislerin, bu yıl bakım ve tadilat çalışmaları nedeniyle hizmet veremeyeceği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, söz konusu tesislerde planlanan bakım ve yenileme çalışmaları Ramazan ayında gerçekleşecek. Bu nedenle vatandaşlara iftar menüsü sunulmayacak ve tesisler geçici süreyle kapalı kalacak.

Yetkililer, çalışmaların tamamlanmasının ardından sosyal tesislerin yeniden hizmete açılacağı bldirildi.

Etiketler
  DİĞER Bursa Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI