beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Bursa’da çekirge ile mücadele başladı

Bursa'da çekirgelerin tarımsal alana ulaşmadan tarım dışı garsiyat (yumurta bırakma) alanlarında ilaçlı mücadele başladı.
 Tarih: 12-07-2025 04:16:19
Bursa’da çekirge ile mücadele başladı

Bursa’nın İznik, Keles, Osmangazi ve Yenişehir İlçesinde bulunan garsiyat alanlarında '2025 Bitki Sağlığı Uygulama Programı' çerçevesinde çekirge mücadelesi yapılıyor. İznik İlçesi Kırıntı ve Elmalı Mahallesi ile Keles İlçesi Sorgun Mahallesindeki garsiyat alanlarında çekirge popülasyonunda riskli yoğunluk tespit edilerek ilaçlama kararı alındı. Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli koordinasyonunda mahalle muhtarlıklarınca toplam 775 dekar alanda gerçekleşen kimyasal mücadelede, Tarım ve Orman Bakanlığınca ruhsatlı Cypermethrin 250 EC etkili maddeli Bitki Koruma Ürünü kullanılarak yapıldı.Osmangazi ve Yenişehir İlçesindeki toplam 475 dekar garsiyat alanında ise herhangi risk teşkil edecek bir durumla karşılaşılmadı ve sürvey çalışmalarına devam ediliyor.

Etiketler
  DİĞER Bursa Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI