beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Bursa'da çocuklar kış dönemini böyle geçiriyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları sayesinde çocuklar, kış dönemini hem spor yaparak, hem de öğrenerek geçiriyor.
 Tarih: 27-10-2025 07:14:29
Bursa'da çocuklar kış dönemini böyle geçiriyor

Bursa’da tüm çocukların ve gençlerin en az bir spor ve sanat dalıyla uğraşmasını amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Kış Spor Okulları’nda eğitimlerin ilk dönemini tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin modern tesislerinde ve deneyimli antrenörler eşliğinde sporla buluşmanın heyecanını yaşayan çocuklar, 4 hafta süren ilk dönemin tamamlanmasıyla birlikte sertifikalarına kavuştu. 9 dönem halinde gerçekleştirilecek Kış Spor Okulları’nda çocuklar 12 branşta eğitim alma imkanı buluyor.

Haydi çocuklar spora

Karate, güreş, basketbol, taekwondo, judo, cimnastik, voleybol, kort tenisi, okçuluk, satranç, masa tenisi ve yüzme branşlarında eğitimlerin verildiği Kış Spor Okulları’nda, 4-16 yaş aralığındaki çocuklar eğitim alabiliyor. Hafta sonları düzenlenen Kış Spor Okulları’nda ikinci dönem 1 Kasım’da başlayacak. Bazı branşlarda hafta içi eğitimlerin de verildiği Kış Spor Okulları’nda ikinci dönem 27 Kasım’da tamamlanacak.Kış Spor Okulları’na davet

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, daha fazla genci ve çocuğu sporla buluşturmak için Kış Spor Okulları’nı önemsediklerini söyledi. Herkesin en az bir spor ve sanat dalıyla uğraşması gerektiğini dile getiren Başkan Bozbey, ailelere çocuklarını gönül rahatlığıyla Kış Spor Okulları'na gönderme çağrısında bulundu.

Etiketler
  DİĞER Bursa Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI