beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Bursa'da yatalak hasta için mahkeme eve taşındı

Gemlik 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, miras davasında örnek bir uygulamaya imza attı. Davada taraflardan birinin sağlık durumu sebebiyle adliyeye gelmesinin mümkün olmaması üzerine, mahkeme heyeti yargılamayı hastanın evinde gerçekleştirdi.
 Tarih: 16-12-2025 04:21:46
Bursa'da yatalak hasta için mahkeme eve taşındı

Yatalak olduğu için duruşmaya katılamayan hasta için gerekli mahkeme şartları ev ortamında oluşturuldu.

Hakim, zabıt katibi ve tarafların katılımıyla celse hastanın ikametinde yapıldı, duruşma usulüne uygun şekilde tutanağa bağlandı.

Uygulama, adalete erişim hakkının sağlık engelleri sebebiyle kısıtlanmaması açısından dikkat çekici bir örnek olarak değerlendirildi.

Mahkemenin bu kararıyla, yargılamanın makul sürede ve hakkaniyet çerçevesinde yürütülmesi sağlanırken, hasta tarafın mağduriyetinin de önüne geçilmiş oldu.

Etiketler
  DİĞER Bursa Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI