SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Büyükşehir’den son dakika açıklaması! İptal edildi…

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Suriye gerilimi nedeniyle yaşanan olaylardan dolayı bu akşam şehrin belirli noktalarında kuracağı Türkiye-Avusturya milli maç dev ekran gösterimlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Bursa Büyükşehir’den son dakika açıklaması! İptal edildi…

EURO 2024’te son 16 turunda bu akşam çeyrek finale çıkmak için kıyasıya mücadelenin yaşanacağı Türkiye-Avusturya milli maçı için Bursa’da kurulacak izleme noktaları iptal edildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesinden yaptığı paylaşımla iptal haberini duyurdu. Gerekçe olarak ise son günlerde Suriye gerilimi nedeniyle ülkede yaşanan istenmeyen olaylar gösterildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, ”Ülkemizde yaşanan istenmeyen son gelişmeler, nedeniyle alınan karar doğrultusunda Bursa’mızın farklı noktalarında planladığımız Türkiye-Avusturya milli maç dev ekran gösterim organizasyonu üzülerek iptal edilmiştir. Anlayışınız ve duyarlılığınız için teşekkür eder, Milli Takımımıza başarılar dileriz. Size inanıyoruz, size güveniyoruz, haydi bizim çocuklar çeyrek finale!” ifadeleri yer aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.