SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da AVM'de skandal! "Güvenlik kamerası deneme kabininin içini görüyor"

Bursa'da alışveriş için AVM'ye giden bir vatandaş, ünlü bir ayakkabı mağazasının deneme kabininin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 06:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 06:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Bursa'da AVM'de skandal! "Güvenlik kamerası deneme kabininin içini görüyor"

Osmangazi ilçesinde yer alan bir AVM’den alışveriş yapan vatandaş, deneme kabinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiğini öne sürdü.

Şikayetvar üzerinden tepkisini dile getiren vatandaş, söz konusu güvenlik kamerasını ve kabinin fotoğraflarını paylaştı.

Vatandaşın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: 

Bursa K******* AVM'deki F** mağazanızın deneme kabininin içi karşısındaki kamera tarafından görülmektedir. Bu durumu mağaza yetkilisine ilettiğimde bu konuda daha önce de şikayet aldıklarını ama kameranın içeriyi görmediğini düşündüklerini söyledi. Ben kamera montaj işi ve kamera türleri ile ilgili bilgi sahibiyim. O kameranın içeriyi görmemesi imkansız. Bu yapılan sorumsuzluk ve şikayetleri görmezden gelmekten başka bir şey değil. İlgili görseller ekte bulunmaktadır.

Mağaza ise vatandaşın şikayeti üzerine yaptığı açıklamada, "Değerli Müşterimiz, talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız." ifadelerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.