Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Bursa Uludağ'da in cin top oynuyor!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığı 58 santimetre olarak ölçüldü. Sezonun Ramazan Bayramı’na kadar devam etmesi ön görülürken, Uludağ’da kayak pistleri boş kaldı.

Giriş: 20.03.2025 13:42
Paylaş
Bursa Uludağ'da in cin top oynuyor!

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, 2 gündür etkisini gösteren soğuk hava, Uludağ’da kar kalınlığını 58 santimetreye kadar çıkardı. Yetkililerden alınan bilgilere göre sezonun, Ramazan Bayramı’na kadar devam etmesi ön görülürken, kayak pistleri ise boş kaldı. Uludağ’da hava sıcaklığının en düşük eksi 7, en yüksek ise eksi 3 derece olması bekleniyor.

Yorumlar

HABERLER

Bursa Osmangazi'de çok farklı bir heyecan!

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Navek 3. Lig 1. Etap A Grubu müsabakaları, 19-21 Eylül tarihlerinde Osmangazi Belediyesi ev sahipliğinde Dikkaldırım Kapalı Spor Salonu’nda, gerçekleşti.

Giriş: 23.09.2025 12:28 | Güncelleme:
Paylaş
Bursa Osmangazi'de çok farklı bir heyecan!

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 3. Lig Erkekler ve Kadınlar A Takım Müsabakaları Bursa Osmangazi İlçesi’nde başladı.

19-21 Eylül 2025 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 2025-2026 Sezonu 3. Lig Erkekler ve Kadınlar A Takım Müsabakaları, Osmangazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde Dikkaldırım Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi.

27 ilden 16 erkek, 16 kadın takımı ve 184 sporcunun katılım sağladığı organizasyon, 3 gün boyunca büyük heyecana sahne oldu. Türkiye'nin dört bir yanından gelen takımlar, sezonun ilk karşılaşmalarında kıyasıya mücadele etti. Osmangazi Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı turnuva, hem sporculara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, yerel spor turizmine de katkı sunuyor.

Müsabakaların ardından dereceye giren takımlar, sezon boyunca üst lig hedefiyle yoluna devam edecek.

Haber Arama