Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Gölyazı'nın geleceği bu çalıştayda masaya yatırılacak

Tarihi ve kültürel değerleri ile öne çıkan Gölyazı için Nilüfer Belediyesi çalıştay düzenliyor. 13-14 Haziran tarihlerinde düzenlenecek çalıştayda, alanında uzman isimler, bölgenin kültürel mirasının korunması, kırsal kalkınma ve yerel tarımın desteklenmesi konularında çözüm önerileri sunacaklar.

Giriş: 08.06.2025 11:16
Paylaş
Gölyazı'nın geleceği bu çalıştayda masaya yatırılacak

Nilüfer Belediyesi, zengin kültürel mirası ve turistik yapısıyla öne çıkan Gölyazı için çalıştay düzenliyor. Çalıştay öncesinde Aziz Panteleimon Kilisesi'nde paydaşlar ile hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Demiröz, ÇEKÜL Vakfı Başkan Yardımcısı Mithat Kırayoğlu, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi, akademik odalar, sivil toplum kuruluşlarından temsilciler, üniversitelerden akademisyenler, muhtarlar ve Gölyazılı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, çalıştayda ele alınacak konular tartışıldı.

13-14 Haziran tarihlerinde yapılacak çalıştayda, kültürel mirasın korunması ve arkeolojik alanların değerlendirilmesi ele alınacak. Ayrıca kırsal kalkınma ve yerel tarımın desteklenmesi konusunda çözüm önerileri sunulacak. Gölyazılılar'ın da katılacağı çalıştayda, kısa orta ve uzun vadede yapılabilecekler planlanacak.

Yorumlar

HABERLER

Bursa Osmangazi'de bozulan yollar düzeltiliyor

Osmangazi Belediyesi, daha güvenli ve konforlu yolları vatandaşların hizmetine sunmak adına çeşitli nedenlerle bozulan yollarda asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdi.

Giriş: 14.07.2025 15:17 | Güncelleme:
Paylaş
Bursa Osmangazi'de bozulan yollar düzeltiliyor

Osmangazi Belediyesi, bir yandan ilçenin farklı noktalarında yeni yol açma çalışmaları yürütürken, bir yandan da bozulan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu çalışmalar kapsamında ilçe genelinde olumsuz hava koşulları, kazı çalışmaları ve ağır tonajlı araçların geçişleri sebebiyle deforme olan yollarda sıcak yama asfalt çalışması yaptı. Araç ve yaya sirkülasyonunun yoğun olduğu muhtelif cadde ve sokaklarda çalışma yürüten ekipler, sürdürdükleri hummalı çalışmayla yolların daha konforlu olmasını sağlıyor. 

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, asfalt yama çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, "Halkımızın daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmesi adına ulaşım alanında yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Halkımızın en iyiyi hak ettiğini bilerek, yatırımlarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Haber Arama