SON DAKİKA
Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa’ya son dakika uyarısı!

Bursa Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa ve çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışına karşı uyarıda bulundu. Bursa’da, öğlen saatlerinde başlayan sağanak yağmur, kentin bazı bölgelerinde etkili oldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Meteoroloji’den Bursa’ya son dakika uyarısı!

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da etkili olan sağanak yağmur, hayatı olumsuz etkilemişti. Uzmanlar bugün için de Bursa’ya sağanak yağış uyarısında bulundu. Gece saatlerinde yağan yağmur, öğle saatlerinde de görüldü.

Kentin belirle bölgelerinde etkili olan sağanak yağmur, özellikle trafikte araçları olumsuz etkiledi. Arabalarda görüş mesafesi azaldı. 

Kısa sürede etkisini gösteren sağanak sebebiyle bazı sokak ve caddeler su birikintisiyle doldu.

METEOROLOJİ SON DAKİKA UYARISI GEÇTİ

Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bursa için sarı uyarıda bulundu. Uyarıda, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Yapılan uyarıda, “Bugün akşam saatlerine kadar Bursa çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadesi yer aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.