SON DAKİKA
Hava Durumu

Ramazan öncesi şok denetim

Bursa Osmangazi Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı öncesinde fırınlar başta olmak üzere tatlı imalathaneleri ve satış noktalarını denetledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2023 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2023 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Ramazan öncesi şok denetim

Bursa Osmangazi Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayı öncesinde fırınlar başta olmak üzere tatlı imalathaneleri ve satış noktalarına denetimler gerçekleştirdi.

Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilen ürünler yemesi adına Osmangazi Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırınlara, tatlı imalathanelerine ve satış noktalarına yönelik denetim yaptı. İşletmelerin ruhsat kontrolüyle denetimlere başlayan ekipler, hijyen koşullarını, ekmek ve pidelerin gramajını, çalışanların kılık ve kıyafetinden bone takılıp takmadıklarına kadar her ayrıntıyı titizlikle değerlendirdi.

Yapılan denetimlerde kuralları uygun hareket etmeyen işyerleri hakkında tutanak tutulurken, tespit edilen eksiklikleri tamamlamaları için süre verildi. Bu süre içerisinde eksikliklerini tamamlamayan işletmeler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.