Bursaspor’dan Chok Cafe’ye ziyaret

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, Teknik Direktör Tahsin Tam ile futbolcular Muhammet Demir, İlhan Depe ve Batuhan Yayıkçı, Matlı Şirketler Grubu’nun yeni markası Chok Cafe’yi ziyaret etti.
 Tarih: 26-12-2025 08:45:11
Bursaspor’dan Chok Cafe’ye ziyaret

Gerçekleşen buluşmanın ardından Bursaspor Başkanı Enes Çelik ile Matlı Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“BURSASPOR İLE İŞ BİRLİKLERİMİZ SÜRECEK”

Matlı, kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcuları ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Matlı Şirketler Grubu’nun tüketiciyle buluşan yeni markasının, Bursaspor sevdalısı bir marka olarak bu ziyareti gerçekleştirmesi bizi onurlandırdı. Stadın çevresini bir yaşam merkezi haline getirebilmek için alternatif projelerimiz bulunuyor. Yönetim ve taraftarların da beğenmesi halinde, kulübe verdiğimiz maddi desteğin yanı sıra sosyal yaşamı geliştirecek yeni projeleri de hayata geçirebiliriz” ifadelerini kullandı. Matlı, Bursaspor ile iş birliklerinin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini vurguladı.

“BURSA GÜZEL BİR MARKA DAHA KAZANDI”

Bursaspor Başkanı Enes Çelik ise Chok Cafe ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Oldukça lezzetli ürünler vardı. Çok memnun kaldık. Bursa’nın güzel bir markaya daha kavuştuğunu gördük. Böyle kaliteli ve başarılı markaların Türkiye genelinde artmasını temenni ediyorum” dedi.

Etiketler
  DİĞER SPOR Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI