Bursaspor'u potada hakem durdurdu!

Bursaspor Basketbol, iyi oynadığı maçta hakemlere takıldı. Yeşil beyazlılar, evinde Bahçeşehir Koleji’ne 90-80 mağlup olurken, maçın hakemlerine tepki büyüktü.
 Tarih: 17-10-2026 17:48:18   Güncelleme: 17-10-2026 18:04:18
Bursaspor'u potada hakem  durdurdu!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde ilk galibiyetini geçen hafta deplasmanda Galatasaray’ı mağlup ederek alan temsilcimiz Bursaspor Basketbol, 4. hafta maçında evinde ağırladığı, 3’te 3 yapan Bahçeşehir Koleji’ne özellikle hakemlerin son çeyrekte verdiği yanlı kararlar sonrası 90-80 mağlup oldu. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Nate Watson’ın sayısıyla başlayan Bursaspor Basketbol, taraftarının da desteğini arkasına alırken ilk çeyrek 20-20 eşitlikle sona erdi. İkinci çeyreğin başında konuk ekip Bahçeşehir Koleji 7-0’lık seri yakaladı.

ÖNE GEÇTİ AMA…

Başantrenör Roger Grimau’nın aldığı mola sonrasında yeniden ritim yakalayan Potanın Timsahları Bryce Brown ve Nate Watson’ın sayılarıyla etkili olurken, soyunma odasına 41-36 geride girdi. Üçüncü çeyrekte Brandon Taylor’ın üçlükleriyle hayat bulan Bursaspor Basketbol, 25.dakikada Hammonds’ın üçlüğüyle eşitliği yakalarken, çeyreğin son bölümünde ise Watson’ın smacıyla 67-66 öne geçse de bu çeyreği de Bahçeşehir Koleji 69-67 önde tamamlayan taraf oldu.

emre3543

HAKEMLERDEN YANLI DÜDÜKLER

Final periyodunun başlangıcında Bursaspor Basketbol sayı bulmakta zorlandı. Buna karşılık Tolga Edis, Tolga Akkuşoğlu ve Berk Kurtulmuş’tan oluşan hakem üçlüsü Bursaspor aleyhine çok kolay düdükler çaldı. Bu durum Bursasporlu oyuncuları ve yeşil beyazlı taraftarları daha da hırslandırırken, özellikle Javon Freeman-Liberty’nin üst üste bulduğu sayılarla etkili olan Bursaspor’da bitime 6 dakika kala Freeman 5 faulle oyun dışı kaldı.

emre3469

FREEMAN’DAN 20 SAYI

Kalan bölümde hakemlerin yanlı düdüklerinin devam etmesiyle oyundan iyice düşen Bursaspor, parkeden 90-80’lik skorla mağlubiyetle ayrıldı. 4 maçta üçüncü yenilgisini alan Potanın Timsahları’nda Javon Freeman-Liberty 20 sayıyla maçın en skorer ismi olurkern, Brandon Taylor 16, Leyton Hammonds 12, Nate Watson ise 11 sayıyla mücadele etti. Bursaspor Basketbol, 5. hafta maçında 23 Kasım Cuma günü deplasmanda Glint Çayırova Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.

Etiketler
  DİĞER SPOR Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI