Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

BURSA’YA DEĞER KATACAK YENİ PROJE

Giriş: 2021-08-09 15:50:00
Paylaş
BURSA’YA DEĞER KATACAK YENİ PROJE

Bursa’da 16 yıldır nitelikli konut üretiminde sektörün öncü firmalarından olan ATIŞ YAPI; yeni nesil otel konseptiyle yaşam alanlarını buluşturduğu, açık alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunduğu yeni projesi BABYLON’u tanıttı. 3000 kişinin katıldığı dev lansmanda Bursa’nın yeni ikonu olacak proje büyük ilgi gördü.

Temeli 2018 yılında atılan ve projede son aşamaya gelinen; bünyesinde otel, ofis, rezidans, marka konut, eğlence merkezleri, müze, gösteri havuzu ve konutların bulunduğu şehrin en büyük karma yaşam projesi DOWNTOWN’da gerçekleştirilen lansmanda katılımcılar eğlenceye doyarken aynı zamanda şehrin eşsiz lezzetleriyle buluştu. Yaklaşık 250 kişilik oldukça geniş bir organizasyon ekibiyle katılımcılar keyifli saatler geçirirken firma yetkilileri de ATIŞ YAPI’nın gelecek vizyonu ve mevcut projeleri hakkında misafirleri bilgilendirdi.

Etkinlikte bir konuşma yapan ATIŞ YAPI CEO’su Ahmet ATIŞ, etkinliğin yapıldığı DOWNTOWN projesinin çok yakında konut sahiplerine teslimlerinin gerçekleşeceğini ve yaklaşık bir yıl içerisinde de Bursa’nın Dünyaca ünlü markalar ile DOWNTOWN EĞLENCE VE YAŞAM MERKEZİ’NDE buluşacağının müjdesini verdi.

ZORLUKLARDAN GÜÇLENEREK ÇIKTIK”

Son yıllarda gerek ekonomik gerekse pandemi kaynaklı sıkıntıların içerisinden güçlenerek çıktıklarını belirten ATIŞ, “Bu çabalarımızın karşılığı, içerisinde bulunduğumuz tesistir. 2018 yılında başladığımız Güney Marmara’nın en büyük karma kullanım projesi DOWNTOWN’da bu kadar kısa sürede hiç durmaksızın çalışarak sona yaklaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Çok kısa bir zamanda projemizin konutlarını sahipleriyle buluşturacağız.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin Doğrusu En Güncel Haber

 

Haberin Doğrusu, Bursa haber, Bursa son dakika, Doğru haber, Son dakika, Bursa iş dünyası, Bursaspor, Bursa hava durumu, Bursa nöbetçi eczaneler, Bursa ekonomi haberi, Bursa kapalıçarşı, Bursa trafik durumu

 

Yorumlar

Haber Arama