Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Antalya'da 3 ayrı yerde büyük yangın; Birçok ev taliye edildi

Antalya'nın Aksu, Muratpaşa ve Manavgat ilçelerinde ormanlık alanlarda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerin alevlerle müdahalesi sürüyor. Aksu ve Muratpaşa'da alevlerin yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle birçok ev tahliye edildi.

Giriş: 25.07.2025 11:58
Paylaş
Antalya'da 3 ayrı yerde büyük yangın; Birçok ev taliye edildi

Aksu'da Kurşunlu Mahallesi'nde, Muratpaşa'da Güzeloba Mahallesi ve Manavgat'ta Güzelyalı Mahallesi'nde ormanlık alanlarda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 

İhbar üzerine bölgelere Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne ait helikopterarazözler, orman işçileri ile İl Emniyet Müdürlüğünün TOMA'ları sevk edildi.

ALEVLER YERLEŞİM YERLERİNE YAKLAŞTI

Aksu ve Muratpaşa ilçelerinde yangının yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle polis ekiplerinin yaptığı anonslarla evler tahliye edildi. Havadan ve karadan müdahale edilen yangını söndürme çalışmaları sürüyor. 

Ayrıca Muratpaşa'da geçtiğimiz haftalarda da yangın çıkmıştı.

Yorumlar

Haber Arama