SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmaniye ucuz atlattı

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.48'de merkez üssü Osmaniye'nin Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2022 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2022 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Osmaniye ucuz atlattı

Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem Gaziantep, Hatay, Adana ve Kahramanmaraş’ta da hissedildi.

SOKAKLARA DÖKÜLDÜLER
Osmaniye’de 5.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından panik yaşayan vatandaşlar sokaklara döküldü.
Osmaniye'de saat 18.48'de merkez üssü Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Öte yandan sarsıntı Gaziantep, Hatay, Adana ve Kahramanmaraş'ta da hissedildi.
Depremin ardından halk paniğe kapılarak sokaklara çıkarak beklemeye başladı. Çok korktuklarını söyleyen vatandaşlar, evlerinden kaçtıklarını ve sokağa çıktıklarını söyledi.

AFAD’dan Osmaniye açıklaması: “Herhangi bir olumsuz haber bulunmamaktadır”
Osmaniye’de 5.1 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından AFAD'dan gelen açıklamada, “Herhangi bir olumsuzluk yok” denildi. Osmaniye'de saat 18.48'de merkez üssü Düziçi ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde kaydedildi. Öte yandan sarsıntı Gaziantep, Hatay, Adana ve Kahramanmaraş'ta da hissedildi. Depremin ardından Osmaniye AFAD açıklama yayınlandı. Açıklamada, “İlimiz Düziçi ilçesi merkezli meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası, Düziçi ilçesine nöbetçi ekiplerimiz görevlendirilmiştir. Olay bölgesinde 3 arama ve kurtarma aracımız ile 10 arama ve kurtarma teknisyenimiz arama, tarama ve keşif görevi yürütmektedir. Görevli ekiplerimizden ve il genelinden İl AFAD Merkezine ulaşan (saat: 19:46) herhangi bir olumsuz haber bulunmamaktadır” denildi.

Bakan Koca: "Osmaniye’deki depremde 8 kişi psikolojik olarak etkilendi"
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Osmaniye’deki depremin ardından 8 kişinin psikolojik olarak etkilendiğini duyurdu.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ”Osmaniye Düziçi’nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremde, şu an itibarıyla, 8 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir. Osmaniye halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm afetlerden korusun” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.