SON DAKİKA
Hava Durumu

Süpriz bekliyor! Listede Bursa'da var

Yerel seçimlere son 4 gün kala gazeteci Fatih Portakal, sürpriz beklediği illeri açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Süpriz bekliyor! Listede Bursa'da var

Türkiye, 31 Mart akşamı sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Yerel seçimler için son 4 güne girilirken, adaylar son çalışmalarına ağırlık verirken, son anket sonuçları da yakından takip ediliyor. Özellikle İstanbul ve Ankara’daki seçim sonuçları şimdiden merak konusu olurken, bazı illerde de sürprizlerin olabileceği konuşuluyor.

Seçimlere doğru geri sayıma geçilirken, el değiştirmesi muhtemel iller de ortaya çıkmaya başladı. Gazeteci Fatih Portakal, Sözcü TV’deki yayında son kulis bilgilerini paylaştı.

İSTANBUL VE ANKARA’DA SON DURUM
İstanbul’da psikolojik üstünlüğün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nda olduğunu savunan Portakal, Ankara’da ise AK Parti adayı Turgut Altınok’un geride kaldığını söyledi.

“Yanlış duymadınız” diyen Portakal, 31 Mart akşamı sürpriz beklenen illeri de tek tek saydı.

Fatih Portakal’ın yaptığı açıklamalar şöyle:

“MANSUR YAVAŞ’IN FARKLA KAZANACAĞI KONUŞULUYOR”

Ankara’daki yarış Mansur Yavaş’la Turgut bey arasında geçecek. Turgut bey konu açamadı. İlk başta koyun buduna kuzu buduna takılı kaldı. Ondan sonra iktidar bile para veremezken emekliye 5 bin TL dedi. Ardından da mal varlığında çok sıkıştı kaldı. Orada zaten toparlayamadı bir daha. Tabi sandık her şeyi değiştirir ama Mansur Yavaş’ın farkla kazanacağı bile konuşuluyor.

“PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK İMAMOĞLU’NDA”

İstanbul’da psikolojik üstünlüğün İmamoğlu’nda olduğunu düşünüyorum. İmamoğlu’nu önde gördükleri için 17 Bakanı da İstanbul’da sahaya sürdüler.

SÜRPRİZ OLABİLECEK İLLER

Sürpriz olabilecek yerler: Bursa ortada. Manisa diyorlar. Balıkesir, Edirne, Antalya, Hatay’da bir değişiklik olabileceği yani el değiştirebileceğini söylüyorlar.

“YANLIŞ DUYMADINIZ”

Kastamonu, Niğde, Uşak… yanlış duymadınız. Hatta bugün konuştuğum bir arkadaş dedi ki çoklu adayların olduğu yerlerde sürpriz sonuçlar olabileceğini söyledi.. Çok sürprize gebe bir seçime doğru gidiyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.