SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeraltı kabloları patladı

Beylikdüzü’nde internet kablosu çalışması sırasında yeraltından geçen elektrik kablolarına iş makinesi temas edince kablolar birdenbire patlayarak alev aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2022 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2022 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Yeraltı kabloları patladı

Olay, öğle saatlerinde Beylikdüzü Gürpınar’da yaşandı. Edinilen bilgiye göre işçilerin internet kablosu çalışması sırasında iş makinesinin bir binanın elektrik kablosuna temas etmesiyle yanma başladı. Ufak çaplı patlamaların da yaşandığı bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi. Yanan kablolar ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü. Bölgede yeraltı elektrik kablosunun patlaması nedeniyle birçok evde ve işyerinde elektrik kesintisi yaşanırken vatandaşlar mağdur oldu.

“Kablolar patladı”
Konu ile ilgili konuşan esnaf İsmet Bildik, “Burada kazı işleri yapıldı ve kablolar patladı. Biz de mağduruz. Şu anda bu bölgede elektrikler yok. Saatlerdir bekliyoruz” dedi.

“Esnaf olarak mağduriyet yaşadık”
Yaşanan patlama ile ilgili konuşan bir başka esnaf Ahmet Peker ise, “Maalesef zamanında yapılan hatalardan dolayı, 30 santim derinlikten ana kablo geçince böyle bir durumla karşılaşıldı. Esnaf olarak mağduriyet yaşadık. Şu anda elektriğimiz yok. İnşallah çalışmaların bitip, elektriğimizin bir an önce gelmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.