beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Mimarlar Odası'ndan dikkat çeken fotoğraf sergisi!

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve Bursa Sinema ve Fotoğraf Sanatı Derneği (BURFOD) iş birliğiyle, Fahrettin Beceren'in küratörlüğünde hazırlanan 'Bir Sevdadır İpek' Fotoğraf Sergisinin açılışı Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) ortak salonunda yapıldı.
 Tarih: 12-08-2025 05:17:50
Mimarlar Odası'ndan dikkat çeken fotoğraf sergisi!

İpeğin kozadan çıkıp hayatlarımıza dahil olana kadar yaşadığı serüvenin yansıtıldığı fotoğraf sergisinin açılışına Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız, Tekstil Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Uğur Onur Çinko, Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Burak Özgen, Bursa Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Melike Baysal, Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Erkan Tekin Mutlu, Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Müdürü Halil İbrahim Bakar'ın yanı sıra çok sayıda Oda ve STK temsilcisi katılım sağladılar.

Serginin açılışında konuşan Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, "İpek, yüzyıllardır Bursa'nın simgesi olmuş, zarafeti, emeği ve doğallığıyla sadece bir kumaş değil, aynı zamanda kültürel bir mirastır. Bugün de geçmişle bugünü buluşturan bir değer olarak, kent kimliğimizin vazgeçilmez parçalarından biridir. Böylesine anlamlı bir sergiyi BURFOD ile işbirliği yaparak burada sergiliyor olmaktan dolayı çok mutluyuz. Katkısı olan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Fotoğraflama sürecinin yaklaşık 1 buçuk yıl sürdüğünü belirten Küratör Fahrettin Beceren, " 4 yıl önce fotoğraflamaya başladığımız 'Bir Sevdadır İpek' sergisi Türkiye'nin en büyük ipek sergisi. 16 bin fotoğraf içinden seçtiğimiz 200 fotoğrafı sergiye dahil ettik. Sadece Türkiye'de değil, Çin'in 6 farklı eyaletinde 9 ay boyunca sergilenmeye devam ediyor. Aynı zamanda Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde de sergilenen bu çalışmayı, Kültür Yolu'ndan özel izin alarak Mimarlar Odası bünyesinde sergiliyoruz. Tüm sanatseverleri bu sergiyi görmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

'Bir Sevdadır İpek' fotoğraf sergisi 20 Ağustos'a kadar BAOB ortak alanında sergilenmeye devam edecek.

Etiketler
  DİĞER Bursa Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI