beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayan sefaköy escort beylikdüzü escort seks hikayesi beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort esenyurt escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort alanya escort beylikdüzü escort beylikdüzü escort bayanlar beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Nilüferliler, Ata’yı Mysia Yolları’nda andı

Nilüfer Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Mysia Yolları Doğa Yürüyüşü, bu yıl da Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında gerçekleştirildi.
 Tarih: 09-11-2025 11:58:35
Nilüferliler, Ata’yı Mysia Yolları’nda andı

İnegazi Mahallesi’nden başlayarak Kayapa Göleti’nde son bulan yürüyüşe her yaştan Nilüferli katıldı. Katılımcılar, sonbaharın tüm renklerini taşıyan Mysia Yolları’nda, doğayla iç içe ilerlerken her adımlarını Atatürk’e duydukları saygı, sevgi ve minnetle attı.Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, Ata’nın izinde yürüyen Nilüferliler, hem doğanın güzelliklerini yaşadı hem de Atatürk’ün aydınlattığı yolda yürümenin gururunu paylaştı.Nilüfer Belediyesi, doğa, tarih ve Cumhuriyet ruhunu buluşturan bu yürüyüşle, kentte bir kez daha birlik, farkındalık ve Atatürk sevgisini yaşattı.

Etiketler
  DİĞER Bursa Haberleri
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI