SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP, Lütfü Savaş ile ‘devam’ dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Hatay Büyükşehir Belediye başkan adaylığına ilişkin yapılan açıklamada “Partimizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı üzerine yapılan son değerlendirmeler sonucunda; Lütfü Savaş’ın adaylığının devamına karar verilmiştir” denildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 05:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 05:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
CHP, Lütfü Savaş ile ‘devam’ dedi

CHP içerisinde bir süredir tartışılan Hatay Büyükşehir Belediye adayının kim olacağı, parti tarafından yapılan yazılı açıklama ile belli oldu.

CHP tarafından yapılan açıklamada “Partimizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı üzerine yapılan son değerlendirmeler sonucunda; il örgütümüzün, ilçe örgütlerimizin, ilçe belediye başkan adaylarımızın talep ve mutabakatları üzerine Lütfü Savaş’ın adaylığının devamına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi

Adaylığı tartışma konusu olan Lütfü Savaş’ın ismi, CHP’nin iki gün önce Ankara’da düzenlediği 31 Mart Yerel Seçimler Aday Tanıtım Toplantısı’nda okunmamıştı. Bu da Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayının değiştirilebileceği yorumlarına neden olmuştu. Özel de katıldığı bir televizyon kanalında Savaş ile görüşmesinde Hatay için yapılan son anketi ele alacaklarını söylemişti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.