Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

'Memleket' dağılıyor

Memleket Partisi'nden 300 kişi AK Parti'ye geçti

Giriş: 2023-05-26 14:32:00
Paylaş
'Memleket' dağılıyor

Hatay Dörtyol'da aralarında ilçe başkanının da olduğu 300 kişi Memleket Partisi'nden AK Parti'ye katıldı.
AK Parti Dörtyol İlçe teşkilatına aileleri ve üyeleri ile gelen Memleket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Hidayet Yamaç ve İlçe İkinci Başkanı Murat Oktay, 300 kişiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için AK Parti'ye geçti. Düzenlenen rozet takma törenine AK Parti Hatay Milletvekili Kemal Karahan ve AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Osman Görgen katıldı. Yamaç ve Oktay’a AK Parti rozetini Milletvekili Karahan ile ilçe başkanı Görgen taktı.
İlçe Başkanı Osman Görgen, “Memleket Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Hidayet Yamaç bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'miz için çalışacaklarını söyleyerek Ak Parti ailesine katılmıştır. Katılımları bizleri mutlu etmiştir” dedi.

Yorumlar

HABERLER

RuggON 12 inç SOL 7’yi tanıttı

Giriş: 18.06.2025 12:52:15 | Güncelleme:
Paylaş
RuggON 12 inç SOL 7’yi tanıttı
RuggON, 12 inçlik tamamen dayanıklı bir tablet olan ve Intel Arrow Lake işlemcilerle desteklenen ilk SOL 7’yi piyasaya sürdü.
Küresel bir dayanıklı bilgisayar çözümleri sağlayıcısı olan RuggON, 12 inçlik tamamen dayanıklı bir tablet olan ve Intel Arrow Lake işlemcilerle desteklenen ilk SOL 7’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, zorlu ortamlarda yüksek performanslı bilgi işlem için tasarlanan SOL 7, kamu güvenliği, otomotiv uygulamaları, depolama, lojistik ve tarım gibi kritik sektörler için yeni nesil yapay zeka özellikleri, sağlam dayanıklılık ve sorunsuz bağlantı sunuyor.
Tabletin özellikleri şöyle açıklandı:
Entegre Intel AI Boost özellikli en yeni Intel Core Ultra 5/7 işlemci ile güçlendirilen tablet, gerçek zamanlı analiz, görüntü tanıma ve hızlı karar verme için güçlü cihaz içi yapay zeka sağlıyor. OCR özellikli isteğe bağlı 2D barkod tarayıcı, FIDO2 güvenlikli NFC okuyucu, akıllı kart okuyucu, parmak izi okuyucu ve UHF RFID okuyucu gibi bir dizi veri yakalama aracıyla donatılan tablet, saha profesyonellerinin daha akıllı, daha hızlı ve daha güvenli bir şekilde çalışmasını sağlar
1.000 nit parlaklığa ve dokunmatik desteğe sahip 12 inç QHD (2160 x 1440) ekran, güneş ışığında veya yağmurda okunabilirlik sağlar. MIL-STD-810H ve IP65 sertifikalı tablet, eksi 20 derece ila artı 63 derece arasında çalışıyor ve kolay taşınabilirlik için sadece 1,5 kg ağırlığında.
Kesintisiz performans için tasarlanan tablet, 11 saate kadar çalışma süresi sunan, çalışırken değiştirilebilir çift pile sahip. Hızlı şarj ve uzatılmış pil seçenekleri ile kullanıcılar zorlu vardiyalarda üretkenliklerini korur.
Tablet, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, 5G/LTE, bir SIM artı bir eSIM desteği ve uydu iletişim entegrasyonu ile hazır. Hızlı dolaşım ve taşıyıcı esnekliği, izole konumlarda bile kesintisiz iletişim sağlar. Thunderbolt 4 sertifikalı I/O, hızlı veri aktarımı ve çevre birimleri ve yerleştirme istasyonlarıyla sorunsuz entegrasyon sağlar.
RuggON Business Başkan Yardımcısı Sean Lee, "SOL 7, kritik görevler için tasarlanmış, operatörlerin daha hızlı, daha akıllı ve daha güvenli çalışmasını sağlayan, yapay zeka destekli dayanıklı bir merkezdir" dedi.

Haber Arama