Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Arda Turan Galatasaraylı ismi Ukrayna'ya götürmeye kararlı

Shakhtar Donetsk'in yeni teknik direktörü Arda Turan, transfer çalışmalarına başladı. Turan'ın Galatasaray'da forma giyen eski öğrencisini kadroya katmak için harekete geçtiği belirtildi.

Giriş: 16.06.2025 11:00
Paylaş
Arda Turan Galatasaraylı  ismi Ukrayna'ya götürmeye kararlı

Eyüpspor'da geçirdiği başarılı sezonların ardından Shakhtar Donetsk'in yolunu tutan Arda Turan, Ukrayna ekibi için transfer çalışmalarına başladı.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Turan, Galatasaray forması giyen eski öğrencisini Shakhtar Donetsk'e istiyor.

Shakhtar Donetsk'in Ahmed Kutucu transferi için harekete geçtiği ve Galatasaray yönetiminin de ayrılığa sıcak baktığı belirtildi.

Ahmed Kutucu geçen sezonun ara transfer döneminde Eyüpspor'dan Galatasaray'a 5.96 milyon euroluk bonservis bedeliyle katılmıştı.

Yarım dönemdir oynadığı Galatasaray'da 18 maça çıkan Kutucu, 2 gollük skor katkısı verdi.

Yorumlar

Haber Arama