SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da Enes Çelik sesleri

Aday adaylarının 12 Mayıs’ta adaylık dosyalarını teslim etmesi gerektiği yeşil beyazlı kulüpte Enes Çelik ismi yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Bursaspor'da Enes Çelik sesleri

19-26 Mayıs tarihlerinde Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda tarihinin en önemli kongresini gerçekleştirmesi beklenen Bursaspor’da ateşten gömleği kimin giyeceği merak ediliyor.

Yeşil beyazlı camiada birçok isim dillendirilirken, Bursaspor Başkanı Sinan Bür’ün düzenlenen basın toplantısında söylediği, “Mustafa Bozbey’in Enes Çelik’le ilgili çalışması varmış, görüşüyorlarmış. Bizden yönetici isterlerse veririz. Enes Çelik yönetim kurarsa Bursaspor emin ellerde derim. Ama Recep Günay ve benzeri kişiler gelirse biz görevi bırakmayız, devam ederiz” ifadelerinin ardından gözler bir kez daha Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e çevrildi.

Güçlü bir yönetim oluşturulması ve Bursaspor’un en kısa sürede hak ettiği yere getirilmesi konusunda her defasında elini taşın altına koyacağını dile getiren Başkan Bozbey’in ekibiyle birlikte bu konuda çalışmalarını sürdürdüğü ve gerekli adımı atacağı öğrenildi.

Uludağ OSB Başkanı Enes Çelik'in ise arkadaşlarıyla birlikte çalışmalarını tamamlamak üzere olduğu ve kısa zaman içerisinde kamuoyuna bilgilendirme yapacağı öğrenildi. Çelik'in ciddi bir maddi kaynakla geleceği ifade ediliyor. Mustafa Bozbey'in de Enes Çelik'i desteklediği gelen haberler arasında. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.