SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor için kritik hafta!

Pazar günü adaylık başvurularının yapılacağı yeşil beyazlı kulüpte hangi isimlerin başvuru yapacağı merak ediliyor…

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 05:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 05:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Bursaspor için kritik hafta!

Tarihinin en zor günlerinden geçen ve yeni sezonda Türkiye’nin dördüncü profesyonel futbol ligi olan TFF 3. Lig’de mücadelesini sürdürecek Bursaspor’da önümüzdeki üç haftalık süreç belki de kulübün kaderini belirleyecek.

Yeniden özlenen günlere ve Süper Lig’e dönüş için küllerinden doğması gereken yeşil beyazlı kulüpte yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

ADAYLIK BAŞVURUSU PAZAR GÜNÜ

Öncelikle yarın Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in de katılımıyla gerçekleşecek Divan Kurulu toplantısının ardından, 19-26 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurul öncesinde pazar günü başkan aday adayları başvurularını Divan Kurulu’na teslim ederek adaylıklarını resmileştirmeye çalışacak. Gerekli şartları ve 100 kulüp üyesinin imzasını alan aday veya adaylar Bursaspor’un yeni başkanı olmak için kongrede boy gösterecek.

İLK İŞ TAHTAYI AÇABİLMEK

İlk oturumu 19 Mayıs Pazar günü saat 13.00’te Yüzüncü Yıl Atatürk Stadyumu’nda, çoğunluk sağlanamaması halinde ise 26 Mayıs Pazar günü aynı yer ve saatte toplanacak Genel Kurul sonrasında Buırsaspor Kulübü üyeleri yeni başkanını ve yönetimini seçecek. Güçlü yönetimin oluşturulması hedeflenen yeşil beyazlı kulüpte göreve gelecek yeni yönetimin vakit kaybetmeden transfer tahtasının açılması için kolları sıvaması bekleniyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.