SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor sen çok yaşa!

Süper Lig’in beşinci şampiyonu 61. yaşına buruk ancak Enes Çelik yönetiminin yaktığı kıvılcımla bir o kadar da umutlu giriyor…

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 07:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Bursaspor sen çok yaşa!

1 Haziran 1963’te Acar İdmanyurdu, Pınarspor, Çelikspor, İstiklal ve Akınspor’un birleşmesiyle kurulan Bursaspor, o günden bu yana hem kent hem de Türk futbolu açısından önemli bir yere sahip oldu. Kulübün armasındaki beş küçük yıldız, Bursaspor’u kuran beş amatör spor kulübünü simgeliyor.

Renklerini Uludağ’ın beyazı, Bursa ovasının yeşilinden alan yeşil beyazlılar geride kalan 61 sene içerisinde 1 Süper Lig şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası, 2 Başbakanlık Kupası ve 2 de 1. Lig şampiyonluğu yaşadı. Elbette Bursaspor’un büyüklüğü bulunduğu ligle ölçülemez… Onurunla, duruşunla, şerefinle, ruhunla, şampiyonluk gururunla, bu büyük taraftarınla Bursaspor sen çok yaşa… 61. kuruluş yıl dönümüne TFF 3.Lig’e düşerek giren yeşil beyazlı takımın eski günlerine dönebilmesi için tüm şehrin ve taraftarların desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacı bulunuyor.

Bursaspor’a gönül verenler yeşil beyazlı kulübün 61. kuruluş yıl dönümünde Süper Lig şampiyonluğu yaşanan Atatürk Stadı’nın bulunduğu alanda bu akşam toplanarak görsel şölene imza atacak. Enes Çelik başkanlığındaki yeni yönetiminin göreve seçilmesinin ardından, Vali Mahmut Demirtaş’ın öncülüğünde başlatılan ‘Mücadelende Yanındayım’ kampanyası tüm hızıyla sürerken, şehir yeşil beyazlı bayraklarla donatıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.