Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Bursaspor'da Halil ve Güray gündemde mi? İşte son durum...

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da isimleri kamuoyunda yer alan iki oyuncuyla Yeşil Beyazlı kulübün ilginin olmadığı ortaya çıktı. Yeşil Beyazlılar Güray Vural ve Halil Akbunar ile ilgilenmiyor.

Giriş: 24.05.2025 11:36
Paylaş
Bursaspor'da Halil ve Güray gündemde mi? İşte son durum...

Bursaspor’un Antalyaspor’dan Güray Vural ve Pendikspor’dan Halil Akbunar’la ilgilendiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bilgisi paylaşıldı.

DAHA ÖNCE DE ÖNERİLDİ

Buna göre Bursaspor, menajerler tarafından önerilen Güray Vural’ı yaşından dolayı kabul etmedi. Tecrübeli futbolcu 11 Haziran’da 37. yaşına girecek. Deneyimli sol kanat oyuncusu Bursaspor’un Süper Lig’de oynadığı dönemde de gündeme gelmiş, ancak transfer o dönem de maliyet nedeniyle gerçekleşmemişti.

YILLIK MALİYETİ 30 MİLYON

Bursaspor’a önerilen bir diğer oyuncunun da Halil Akbunar olduğu ifade edildi. Pendikspor’da oynayan 31 yaşındaki futbolcuyla ilgili nabız yoklayan Yeşil Beyazlı yönetim oyuncunun sadece kendisinin yaklaşık 30 milyonu bulan yıllık maliyeti nedeniyle transfer konusunu açmadan kapattı. Halil Akbunar geçen sezon Eyüpspor’da oynadığı 29 maçta 3 gol, 2 asisti bulunuyor. Güray Vural’ın kariyerinde 520 maçta 37, Halil Akbunar’ın da 457 maçta 67 golü var.

(Bursa Hakimiyet)

Yorumlar

Haber Arama