Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Galatasaray'da o sim ayrılıyor

Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Derrick Köhn'e, Werder Bremen'in talip olduğu ileri sürüldü. Alman kulübüyle yapılan transfer pazarlığında son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Giriş: 17.08.2025 16:53
Paylaş
Galatasaray'da o sim ayrılıyor

Galatasaray'da transferin gündemindeki isimlerden Derrick Köhn için Almanya’dan ilgi devam ediyor. Alman sol bek bir süre önce Rusya ekibi Spartak Moskova’nın listesine girmişti. Ancak Rusya’ya uygulanan ambargo nedeniyle transfer ihtimali ortadan kalktı.

Köhn için en ciddi talip şu anda Almanya Bundesliga temsilcisi Werder Bremen. Alman kulübü ile görüşmeler devam ederken, tarafların bonservis konusunda pazarlık halinde olduğu öğrenildi.

Galatasaray’ın beklentisi ile Bremen’in teklif ettiği rakam arasında yaklaşık 1 milyon euroluk fark bulunuyor.

Sarı-kırmızılı yönetimin, bu süreçte resmi teklifleri değerlendirerek oyuncunun geleceğini kısa süre içinde netleştirmesi bekleniyor.

26 yaşındaki sol bek, Şubat 2024'te Hannover'den 3 milyon 350 bin euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. Geçen sezonu Werder Bremen'de kiralık olarak geçiren Köhn'ün, sarı kırmızılı takımla 1+2 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar

Haber Arama