SON DAKİKA
Hava Durumu

Özel Haber... Bursaspor için bu sözler çok konuşulur! Başkan Çelik'in taktiği...

Bursaspor camiası çok mutlu. Transferler futbol piyasasında kabul gördü. Peki yönetim için neler söyleniyor? Başkan Çelik nasıl bir taktik belirliyor? Hepsi haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2024 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2024 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Özel Haber... Bursaspor için bu sözler çok konuşulur! Başkan Çelik'in taktiği...

Bursaspor transfer piyasasını adeta alt üst etmiş durumda. Yeni sezonda TFF 3.Lig'de mücadele edecek olmasına rağmen kadrosuna üst liglerin kaliteli isimlerini katan yeşil beyazlılar, takımların adeta korkulu rüyası oldu. 

İsminin açıklanmasını isteyen bir menajer, Bursaspor'la hiçbir takımın transfer için yarışmak istemediğini belirterek "Bursaspor transfere büyük hareketlilik getirdi. Kadrosuna kattığı isimlerle de iddiasını daha şimdiden gösterdi. Süper Lig hariç diğer takımlar Bursaspor'la bu anlamda yarışa girmek istemiyor. 3.Lig'de olsa bile biliyorlar ki, Bursaspor kafayı takmışsa o oyuncuyu alır. Bursa'nın ve Bursaspor'un gücünü herkes biliyor. Bursaspor'un bozulan imajının geri geldiğini de görüyoruz. Futbol piyasasında şu an sadece Bursaspor konuşuluyor. " dedi. 

Bursaspor'un transfer ettiği oyunculara çılgın paralar vermediğini vurgulayan menajer 'Bu dediklerimden Bursaspor'un oyunculara büyük paralar verip aldığı anlaşılmasın. Bursaspor yönetimi herşeyden önce güven veriyor. Futbolcu artık biliyor ki, benim param Bursaspor'da kalmaz. Günü gününe ödemem yapılır. Zaten camia ve taraftar çok büyük. Oyuncu üst ligden teklif bile almış olsa fazla düşünmüyor. Bir de Başkan Enes Çelik işi bilen bir başkan. Yeni bir başkan ama sanki 40 yıldır bu işin içinde gibi. Menajer veya oyuncu biliyor ki, biz bu başkanı kandıramayız. Geçtiğimiz günlerde şahit olduğum olduğum bir olayı anlatayım. Farklı takımların da istediği bir oyuncu Bursaspor'a 'Taliplerim var, rakamı yükseltin, bu kadar para istiyorum' dedi. Bursaspor yönetimi orada kestirip attı, olayı. Oyuncu ve menajeri şaşırdı kaldı. Şimdi oyuncu gelmek için araya birilerini sokuyor ama nafile. Başkan hayal satmıyor. Neyse o diyor, söze o şekilde giriş yapıyor. Aslına bakarsanız Bursaspor'un bu duruma geri gelmesini tüm futbol camiası özlemiş. Çoğu farklı takım başkanı, yöneticisi zaten Bursaspor'un buralarda olmaması gerektiğini söylüyor. Her  şeyden önce Bursaspor'a olan güvenin geri kazanılması çok önemli "diye konuştu. 

(Haber Merkezi) 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.