SON DAKİKA
Hava Durumu

Batı, LGBT’lileri Niçin Fonluyor

Yazının Giriş Tarihi: 28.09.2022 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.09.2022 00:01

Roma Devleti; içini boşaltıp, ilahi din olma vasfını yok ettikten sonra, tamamen pagan bir din haline getirdikleri Hıristiyanlığı, Batılı emperyalistler, sömürülerinin bir aracı olarak kullandılar, kullanmaya devam ediyorlar. İnsanlık, ahlakı değerler, inançlar, ahlak ve fazilet hiç umurlarında olmadı. İlk Hıristiyan din adamları, Hıristiyanlığı korumak ve yaşamak için Roma gladyatörlerinden kaçmak için yeraltı mağaralarında hayatlarını sürdürerek ayakta kaldılar. Onların mirasçısı olduğunu söylen şimdiki türedi rahipler, toplumsal ahlaksızlıklar karşısında seslerini çıkarmaz ya da çıkaramaz oldular.

Yahudilere gelince; muharref Tevrat’a dayanarak, kendilerinin dışındaki insanları, insan saymadıkları için toplumsal sapkınlıklara ses çıkarmak şöyle dursun ellerini ovuşturmaktadırlar. Tabi her iki din mensubu akl-ı selim sahibi kanaat önderlerini bu işin dışında tutmak gerekiyor.

Batı dünyasında, eşcinsellik ya da bilinen genel adıyla LGBT sapkınlığı, özgürlük olarak görülerek meşrulaştırmaya çalışmaları, nasıl bir din ve ahlak anlayışına sahip olduklarını da ortaya koymaktadır. Oysa; gelecekte Batı toplumu, bu sapkınlığın yıkımını acı bir şekilde görecekler. Şimdiden bu sapkınlığın çirkinliğini, içten içe Batılı ailelerin yaşadığını görüyoruz. Söz gelimi, Batılı ülkelerinin çoğunda doğum oranının ne kadar düşük olduğunu, yaşlı nüfusunun %60’a kadar çıkması ortaya koymaktadır. İngiltere’de doğan çocukların abartısız %70’i gayri meşru dünyaya geliyor. Gayri meşru doğan çocuklar, sokaktaki kutulardan toplanarak koruma altına alınıyor. Aile sıcaklığından mahrum olarak yuvalarda büyütülüyor.

Elbette bu sapıklığı besleyen küresel sömürü odaklarının olduğunun farkındayız. Hiçbir değer yargısı tanımayan bu çevrelerin, güdülebilir ve sadece tüketen bir toplum meydana getirmek için her türlü yolu denediklerinin görüyoruz. Bu noktada asıl ilginç olan, Batıdaki kilise çevresinin bu sapıklıklara yeteri kadar tepki göstermemeleridir. Bu da işi çok daha ilginç ve izaha muhtaç hale getiriyor.

Dedim ya Batılılar, uzun yıllardan beri kendilerine benzetemedikleri ve bütün uğraşılarına rağmen aile yapısını bozamadıkları Türkiye üzerinde sürekli oyunlar sahnelemeye çalışıyorlar. Özellikle Türkiye’nin büyümeye başladığı, bölgesel ve küresel bir oyuncu olmaya başladığı son yıllarda bu oyunlarına yenilerini eklemeyi sürdürüyorlar.  

Geçen haftaki yazımızda, Türkiye’de bu LGBT sapıklığına karşı yapılan gösteriler konusuna değinmiş, İstanbul’da yapılan geniş çaplı bir mitingle bu sapıklığın proteste edildiğini sizlerle paylaşmıştık.

Aslında bilinçli olarak ülkemizde bu ahlaksızlığın masum gösterilmeye çalışılmasına ilgisiz kalmamız mümkün değil. Eğer, masum hak arama işi olsaydı, başta ABD olmak üzere çok sayıda Batılı ülkelerden, bu ahlaksızlık için milyonlarca dolar aktarılmazdı. Dünyada milyonlarca aç ve açıkta olan ve açlıktan ölen insanı umursamayan bu ülkeler, Türkiye’de LGBT’nin özgürlüğü için milyonlarca dolar aktarıyorlarsa durup düşünmek gerekiyor. Türkiye’de de günden güne güçlenen LGBT lobisine Avrupa ülkeleri ve ABD’den para aktarılması oldukça anlamlı.  Tespitlere göre, adında LGBT geçen 22 derneğe sadece son 5 yılda tam 20 milyon dolar (bugünkü kurla 362 milyon lira) aktarıldı. En fazla desteği 120 milyon lira ile Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği, ikinci sırayı ise KAOS GL aldı. Bu oluşum, dijital ortamı kullanarak, başta Almanya olmak üzere Batı ülkelerinin desteği ile her türlü cinsel sapıklığı yayan bir oluşum olduğu biliniyor.

Bu sapkın oluşumlar, dışardan fonlanırken, içerde de özellikle CHP’lilerin buna destek vermesi, onların da bu işe ortak olduğunun göstergesidir. Zira LGBT ve benzeri oluşumlarla, 10’dan fazla CHP’li belediye ortak proje üretiyorlar. CHP’lilerde ortak proje yapan bu sapık derneklere 120 milyon lirayı aşkın (6 milyon 675 bin dolar) para aktarılıyor. Tek tek isimlerini vermek istemiyorum. Şu kadarını sizinle paylaşayım. Üç tane sapık bir araya gelmiş bir sapıklar derneği kurmuş ve bu dernekler yoluyla milyonlarca dolar, bu oluşumların ahlaksızlığı yaymaları için fon aktarıyorlar. Paydaşları ise bir kısım CHP’li belediyeler.

‘Bu sapık oluşumlara para aktaran ülkelerin başında; 74 milyon lira ile en çok fonu İsveç aktardı. Onu sırayla Belçika, ABD, İngiltere, Almanya, Hollanda, Norveç, Fransa, Makedonya ve Kanada takip etti. Kuruluş olarak da en çok yardım Avrupa Birliği (AB) ve Birleşmiş Milletler'den (BM) geldi. İsveç Konsolosluğu, ABD Büyükelçiliği, Hollanda Büyükelçiliği gibi yabancı devletlere bağlı misyon temsilcilikleri de fon aktaran kuruluşlar arasında.’

Hadi Avrupalılar bu sapıklıkları destekliyorlar. Onlarda insanlık düşüncesi kalmamış, onların bir tek putları var; sömürü ve para. Peki Müslüman bir ülkede politika yapan, Müslüman Anadolu insanının oylarına talip olan, kahir ekseriyetinin Müslüman olduğu bir ülkeyi yönetmeye talip olan bu CHP’liler neden bu sapıklığa destek verir?

Batılıların karşı çıkmalarına rağmen ülkelerinde tedbirler alan Macaristan ve Polonya kadar bile sağ duyulu değiller. Batılılara rağmen ülkesindeki seçimleri kazanan Macar Başbakan Orban, “Aile, sadece bir erkek ile bir kadın tarafından kurulabilir. Çocuklarımızı rahat bırakın” diye bizimkilere ders veriyor. Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda da, LGBT hareketinin, insanlık için Komünist rejimden daha “yıkıcı” olduğunu açıkça söylüyor.  Ama bizdeki batıcı CHP’liler, hala bu sapkınlığı özgürlük ambalajına koyarak bu millete yutturmaya çalışıyorlar.

Ha, şu kadarını söyleyeyim; sizlerin çocuklarınız ister sapık olsunlar ister gey ya da lezbiyen olsunlar, buna siz karar verin. Sadece sizin adınıza üzülürüz.

Ancak bu millet, çocuklarını sizin sapıklığınıza bırakmayacaklar. 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.