SON DAKİKA
Hava Durumu

Anka Kuşuyuz

Yazının Giriş Tarihi: 20.02.2023 18:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.02.2023 18:27

Elinde süpürge ile bir yandan temizlik yapan bir depremzede; bir yandan da Türkiye’nin en meşhur “youtuber”ına “biraz pozitif olun, anka kuşu gibiyiz biz. Yine küllerimizden doğarız” diyordu videoda. O tevekkül, iman ve gayret; ünlü “youtuber”ın suratını şekilden şekile sokmasına neden oldu. Her zaman tepeden baktıkları, aptal, cahil ve biatçı ilan ettikleri Anadolulu’nun irfanı, aklı yerinde olan birini 12 rihter ölçeğinde sarsmalıydı. Sarstı mı? Ne yazık ki sarsılmıyor, anlamıyorlar. 

Afetin ilk gününde birlik, beraberlik söyleminde bulunan sözde muhalefet 24 saat bile sözünü tutmadı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay’ın yerle bir olduğu afet zamanında devletin telefonlarına çıkmadı. Yaptığı ultra lüks binalar yerle bir olan Hatay’ın eski mimarlar odası başkanını yüzü kızarmadan savundu. Arsızlığın vücut bulmuş hali gibi davranan birden çok siyasetçi afet zamanında bile algı operasyonuna devam etti. Barış Atay, Ahmet Şık, Lütfü Savaş, Ümit Özdağ ve pek çok yeni ve eski CHP’li vekil, insanı insanlığından utandıran alçakça açıklamalar yaparak milletin sinir ucuyla oynadılar, oynamaya devam ediyorlar. “Psikolojik Harp”in tüm enstrümanlarını kullanıyorlar. Bu dönemde bile harekete geçmeyen Cumhuriyet Savcıları neyi bekliyor anlamakta zorlanıyorum. Gerçi en tepedeki yüksek mahkeme olan Anayasa Mahkemesi’nin bazı kararlarına bakınca savcılara da hak vermiyor değilim. Ne de olsa Anayasa Mahkemesi kararlarıyla nice terörist ve casusa devlet tazminat ödemeye dahi mahkum edildi. 

Hükümetin afet bölgesi ilan edip kentsel dönüşüm kapsamına aldığı bölgelerin hemen hepsinde en az bir CHP’li siyasetçinin süreci mahkemeye taşıdığı, bölge halkını STK’lar ve medya aracılığı ile kışkırttığını görüyoruz. Benim için çarpıcı örneklerden biri Sulukule’dir. Hatırlayın, derme çatma, neredeyse karton kutudan teşekkül evler yıkılmasın diye ekranlarda, gazetelerde boy boy röportaj veren ünlüleri ve onların başındaki Sezen Aksu’yu. Daha 2021 Temmuz ayında kentsel dönüşüm için Sözcü Gazetesi’ndeki ve Halk Tv deki haberlere bakın. Şimdi de sebep oldukları zarar ve ziyanı devlete yıkmaya kalkıyorlar. Psikolojik harbe lojistik sağlayan bu yüzsüzlerden uzak durun. 

Psikolojik harbe eklemlenen Habertürk, TV 100 ve mütedeyyin mahalleden bu ekranlara transfer olan bazı isimler; sizin bizim gözümüzdeki yeriniz  Sözcü ve Halk TV’den çok daha aşağıda bir yere indi. Sizi düştüğünüz çukurdaki karanlıkla baş başa bırakıyoruz.

Bu gün çok sevdiğim ağabeyim Nihat Nasır’ın yazısını okudum. 15 Şubat gecesi TV’lerin ortak yayınında TUSİAD’ın destek vermediğini, CHP yanında hizalandığını iddia etmiş. Ben de tam aksini iddia ediyorum aslında CHP; TUSİAD’ın yanında hizalanmıştır.  TUSİAD üyesi pek çok ismin fonlayıp semirttiği  sosyal medya fenomenleri, zarf içinde paralar yolladıkları sözde gazeteci ve “youtuber”lar, kendi bünyelerinde sosyal medya ekibi kuran sözde Vakıf üniversiteleri, kampüslerini bu sosyal medya fenomenlerine açan özel üniversite rektörleri say say bitmez ki.  21 üyeli bir derneği devletten büyük gösterecek algıyı yürüten işte o TUSİAD’ın bir takım şişman kedileri. Gezi kalkışmasından beri bu işleri onlar yürütüyor. FETÖ’cü teröristi programına davet eden arsız bir “youtuber”ı kim besliyor?  Soros-TUSİAD- sosyal medya-medya-CHP- bazı vakıf üniversiteleri arasındaki ilişkilere neşter atmadıkça bitmez bu algılar.

Allah bütün bozgunculara rağmen devletimize güç kuvvet versin. Milletimizin tekraren başı sağolsun. 

Anka kuşu gibi olacağız. Bozguncuların hevesleri boğazında kalsın.

Sağlıcakla kalın..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.