SON DAKİKA
Hava Durumu

BİR DE BÖYLE DENEYELİM

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2021 09:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 09:35

Sevgili Nihat Nasır üstad dün bu sitede bir yazı kaleme aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün tuhaf ilişkiler yumağı üzerine. Yazıyı okuyunca tepkim koca bir ‘’Ohaaa yok artık’’ oldu.

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş zamanında hem Abdullah Gül hem de Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan için İstanbul’da kaldıkları süre içinde kullanmaları için İBB den araç tahsis etmiş. Ekrem İmamoğlu seçildikten sonra bu araçlardan Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan için tahsis edilen araçları iptal etmiş. Hakkıdır eder tabi. Garip olanı Abdullah Gül için tahsis edilen 4 aracın hala Gül ve eşinin hizmetinde olması. Yanisi onların aracını iptal etmemiş. Yakıtı ve personeli de dahil İBB ‘nin 11. Cumhurbaşkanı’na olan hizmeti devam ediyor.

Yazının sadece bu kısmı bile bence sorgulanacak kadar önemliydi. Kim sorgulamış diye merak ettim düştüm peşine. O da ne?  Neredeyse hiç kimse. Elbette bu varlığımıza söven adamlarla düet yapmak gibi sanatsal içerikli magazin değil. Ama yahu el insaf bu magazin değilse bile NAL gibi haber. En azından Abdullah Gül ile Ekrem İmamoğlu’nun bu muhabbeti nerden geliyor diye sorulmaz mıydı? Ekrem beyin her halini konuşarak reklamını yapan mahallemizin medyasında gık yok. Alıştık bu hallerinize de alışmak kabul ettik anlamına gelmiyor.

Yazının devamındaki lojman meselesi skandalın dibiydi.

İBB’nin Pendik Kurtköy’deki 25 konutu Gül ailesine hizmet eden ekibe lojman olarak tahsis edilmiş.  Yahu insan en azından bu iddialar doğru mu soru yöneltir değil mi?

Yok ilaç için yok.

Mübarek ramazan günü aklıma üşüşenleri kovaladım kovaladım gitmedi.

Yazıyorum vebali beraber çekelim diye.

Beyler, bayanlar sizi anlamaya çalışıyorum falan sanmayın. Sadece tahmin yürütüyorum. Devran değişir diyerek girdiğiniz haller hal değil. 

Allah omurganıza zeval vermesin. Gitti mi nakledilmiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------

 

 

Haberin Doğrusu En Güncel Haber

 

Haberin Doğrusu, Bursa haber, Bursa son dakika, Doğru haber, Son dakika, Bursa iş dünyası, Bursaspor, Bursa hava durumu, Bursa nöbetçi eczaneler, Bursa ekonomi haberi, Bursa kapalıçarşı, Bursa trafik durumu

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.