SON DAKİKA
Hava Durumu

Bravo Özlem Hanım

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2023 09:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 09:30

Sayın Grup Başkan Vekili Özlem Zengin; kadınların toplum içindeki statüsü ve kadın hakları konusundaki hassasiyetinizi tüm Türkiye biliyor, öğrendi ve de öğrettiniz. Yalnız sıradan faniler olan biz seçmenleriniz olarak bir konuyu merak ediyoruz. Mevcut yasa düzenlemesi Allah'ın ayeti mi, nas mı? Neden tartışılmasına bu kadar karşısınız? Sizin için çok doğru , çok yerinde olan bir düzenleme toplumun önemli bir kesimi için yanlış olamaz mı? Yasa maddelerine girmiyorum. Ancak milyonlarca insan şu maddede bir sıkıntı var diyorsa üst makamlarda siyaset yapan bir kadın olarak o insanların hangi maddelerle ilgili şikayeti olduğunu dinleyemez miydiniz? 

Sayın Özlem Zengin siz ne yaptınız? Önce "kırmızı çizgimiz" açıklamasını yaptınız, ardından da sizden talepte bulunan insanları ilginç yerlerde şikayet ettiniz. Halk TV'ye bağlanmak, fikir beyan etmek her Türk vatandaşının hakkı elbette, ancak siz AK Parti'nin grup başkan vekilisiniz. Seçmenlerinizi şikayet ettiğiniz yer CHP'nin propaganda kanalı. Bravo Özlem Hanım. Halk TV'ye bağlanmak kesmemiş olacak bir de gidip azılı Erdoğan ve AK Parti muhalifi hatta azılı İslamafobik Murat Yetgin'e konuştunuz. Ne dediniz ? Ben kısaca özetleyeyim "Bizim Mahalle kadının geldiği yeri anlamıyor" manasına gelen açıklama yaptınız. Sahi sayın hemşerim Özlem Zengin "bizim mahalle" deyip arkasına eklediğiniz o kelimelerin etkisini ölçüp biçtiniz mi?   

Bugün size destek açıklaması yapanlara bir baktınız mı? Canan Kaftancıoğlu, Meral Akşener, Murat Yetgin, Halk TV ha bir de Ahmet Hakan. Biz AK Parti'ye küsüp Halk TV koridorlarında AK Parti ve Erdoğan aleyhine konuşmak için sıraya giren eski AKP'lilere alışmıştık ama; hala AK Parti Grup Başkan vekili iken Halk TV'ye bağlanarak bize bir ilki tattırdınız. Bravo Özlem Zengin!!

Hükümet Can Muhalefet Oy Peşinde

Sayın Cumhurbaşkanı  başta olmak üzere AK Parti, MHP, BBP ve devletin tüm kurumları deprem bölgesinde. Depremin yaralarını sarmak, vatandaşın mübarek ramazanı huzurla geçirmesini sağlamak icin tüm imkanlar seferber edilmiş durumda. Yıkılan konutların yerine, depreme dayanıklı yeni konutların inşasına başlandı bile. Büyük, güçlü ve adil devletin en büyük göstergesi bu dur. Devlet hem yaraları sarıyor, hem inşa ediyor hem de ihya etmeye gayret ediyor. Muhalefet bloğunu ise Yunan televizyonu bizden çok daha iyi anlatıyor. Muhalefet kazanırsa F16 almamıza Rafael uçak almamıza gerek yok. Muhalefet kazanırsa ellerindeki filoyu bile koruyamazlar diyor Yunan Savunma Stratejisti

Kalın Sağlıcakla.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.