SON DAKİKA
Hava Durumu

DİLİPAK’IN DİLİNİN ALTINDAKİ BAKLA

Yazının Giriş Tarihi: 21.09.2021 00:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.09.2021 00:12

Kısa bir hafıza tazeleyelim. Ayasofya’nın ibadete açıldığı gün Abdurrahman Dilipak’ın sosyal medyadan gündeme getirdiği konu neydi? Dilipak millet daha Ayasofya sevincini yaşayamadan Hilafet tartışmasını açtı.

Mahallenin kanaat önderi, saygıdeğer büyüğü kadrosundan epeyce alkış alan Dilipak’ın ilk enteresan çıkışı bu değildi. Dilipak, “bayram değil seyran değil” zamanlarda pek çok konu da milletin alnını kaşımakla nam salmış bir sosyal medya fenomeni oldu artık. Ben hatırladıklarımı sıralayayım, unuttuklarımı siz ekleyin.

İstanbul Sözleşmesi tartışmalarında Sema Maraşlı’ya eklemlendi. Kimin kanaat önderi yaptığı muğlak Sema Maraşlı sözleşmenin sıkıntılı maddelerini değil tüm kadın haklarını ve hükümeti hedef alırken fenomen Dilipak abi ondan geri kalmadı. İstanbul Sözleşmesi fesh edildiğinde ikisinden de açıklama gelmedi.

Dilipak, Gezi Finansörü Osman Kavala için arzı endam etti sosyal medyada “serbest bırakılsın” dedi. Sanırım yaşına hürmeten pek çok mütedeyyin genç insan dişlerini gıcırdatarak sustu. Gençlerin yaşına başına hürmetini de kendinden bilen fenomen Dilipak, önce Kovid-19 tedavisi için ilaç önerdi. Sonra da aşı otoritesi kesildi. Netice de son olarak ağzındaki baklayı çıkardı. Asıl hedefinin de yerli aşı Turkovac olduğunu böylece öğrenmiş olduk. Maltepe’de yapılan aşı karşıtı miting sonrası Reuters’in attığı “Türk Halkı yerli aşı Turkovac’a karşı” manşeti de böylece açıklığa kavuşmuş oldu.

Bana hep demokrasi beğenmeyen Altan biraderleri hatırlatıyor kendisi. Ona danışılmayan her iş yanlıştır. Ondan icazet alınmamışsa zinhar kötüdür.

Pandemi, ilaç ve aşı mevzularında bu kadar net konuşmak, bütün sırra vakıf olduğunu iddia etmek en hafifinden vebale girmektir.

Allah hepimize sağduyu nasip etsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin Doğrusu En Güncel Haber

 

Haberin Doğrusu, Bursa haber, Bursa son dakika, Doğru haber, Son dakika, Bursa iş dünyası, Bursaspor, Bursa hava durumu, Bursa nöbetçi eczaneler, Bursa ekonomi haberi, Bursa kapalıçarşı, Bursa trafik durumu

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.