SON DAKİKA
Hava Durumu

ENDİŞELİ MONŞERLER

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2021 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2021 00:03

Osman Kavala, “AHİM kararlarına göre derhal serbest bırakılsın” diyen 10 ülke büyükelçisi için “İstenmeyen Diplomat: Persona Non Grata” ilanı söz konusu olunca AB ve ABD’den önce ses veren Ünal Çeviköz, kimseyi şaşırtmadı.

Ünal Çeviköz’ün Karabağ, Suriye, Mavi Vatan konusundaki açıklamalarını hatırlayanlar için yabancı büyükelçiler açıklaması elbette şaşırtıcı olmadı. Ünal Çeviköz Amerika Mandasına 1940’larda teslim olmuş CHP’nin ta kendisidir. Vaktiyle büyükelçilik yapmış bu adama ‘’Ama o büyükelçiler bizim iç hukukumuza karışıyor’’ cümlesiyle karşılık vermek boşunadır. Ben bile dayanamadım yazdım ancak tamamen boş bir eylem. Ünal Çeviköz, ezikliğin, kendi kendine gönüllü sömürge olmanın kanlı canlı örneğidir. Sonuçta bu topraklarda doğmuş olsa da bu toprakların evladı değildir hiçbir zaman da olmayacaktır.

PKK bağlantılı  JınTv muhabirine yine bir ödül verilmiş. Sanırım Çağdaş Gazeteciler Derneği, PKK destekçisi Mezopotamya ajansı ve Jın News’a ödül vermiş. Ödül törenine CHP grup Başkanvekili Özgür Özel ve TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı da katılmış. Ee ben buna da şaşırmadım. Benim şaşkınlığım bu demokrasi görgüsüzlüğüne. Sade vatandaş olarak terörle iş tutanları lanetlemek dışında elimden bir şey gelmiyor. Destekleyen ve ödül verenlere gereğini yapacak olan Adalet... Ben ilahi adalete havale ediyorum. Bir de demokrasi teröriste tahammül etmek  istemiyorum.

Temel Karamollaoğlu makam otosu israfını eleştirirken Mercedes reklamı yapmış. Temel Karamollaoğlu’nun Erbakan’ı anma programında Uğur Dündar’a ödül vermesinden daha komik değil…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin Doğrusu En Güncel Haber

 

Haberin Doğrusu, Bursa haber, Bursa son dakika, Doğru haber, Son dakika, Bursa iş dünyası, Bursaspor, Bursa hava durumu, Bursa nöbetçi eczaneler, Bursa ekonomi haberi, Bursa kapalıçarşı, Bursa trafik durumu

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.