SON DAKİKA
Hava Durumu

FON-DİP

Yazının Giriş Tarihi: 22.07.2021 15:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.07.2021 15:23

Zaten belge bilgi olmadan da tahmin edilen “besleme” medyanın ABD’den sözde bir vakıf tarafından fonlandığı belgelerle faş edildi. Kimler şaşırdı derseniz fonlanan “fondaş medya” da dahil hiç kimse.

An itibariyle vaktiyle kendini Erbakan hocanın yol arkadaşı olarak lanse eden şimdilerde ise kadın kontenjanından CHP parti meclisine giren Mehmet Bekaroğlu vekil de dahil pek çok siyasi figür çılgınlar gibi “fondaş”ları savunma telaşında.

İsim isim saymaya gerek var mı? Ruşen Çakır’ın Medyaskop’u, Hasan Cemal’in P24’ü, 140 Journos’un 40 tilkisi , Tele 1’i , Teyitorg’u  say say bitmiyor. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, hızlıca savunmaya geçti. Özür ve tarafsız medya fonlanabilirmiş. 

Canan Kaftancıoğlu, marjinal sola gönül bağı ile bağlı sosyal medyada “Canas Canan” benzetmesi yapılacak kadar söylemleri marjinal bir kadın. Marjinal solun amentüsü sayılan kapitalizm ve Amerika karşıtlığı epeyce zımparalanmış zaar…

Baksanıza kadın ABD dolarıyla tarafsız haber yapılabileceğini iddia ediyor. Yerseniz!!

Yersek!!

Aynı Canan Kaftancıoğlu, feminizme yakın söylemleri, kadın hakları söylemleriyle de zirveyi kimseyle paylaşmazken, CHP’li kadınların; CHP’li yöneticiler tarafından tacize ve tecavüze uğradıkları iddialarında sus pus olmuştu.

Yargıya intikal eden hatta kimisi karara bağlanan bu taciz ve tecavüz vakalarında mağdurların ifadelerine göre Canan Kaftancıoğlu, olayı örtbas etmek için mağdurlara baskı bile yapmıştı. İlginçtir CHP’li kadınlar, “Mor Çatı”lı kadın dernekleri de bu konuda mağdurları yalnız bıraktı.

İşte Türkiye’de sözde solun içler acısı hali. Amerika vakıfları tarafından fonlanan medya kuruluşları ile kolkola girip terör örgütlerine yeşil ışık yakarak antikapitalist söylev çekmek. Bu arada fahiş fiyatlara ultra lüx otellerde tatil yaparak, inşaat şirketleriyle bir yandan kapitalin dibine vururken bir yandan da vatandaş aç aç diye “fondaş medya”ya açıklama yapmak işte ABD tipi Türk Solu..

FON-DİP… Yaniii)))

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.