SON DAKİKA
Hava Durumu

Geç Bunları

Yazının Giriş Tarihi: 06.09.2022 00:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.09.2022 01:19

CHP’li Gürsel Tekin her daim karnından konuşan CHP üst düzeyinden farklı olarak “eğer iktidar olunursa HDP li vekillere bakanlık verilmesinin normal olduğunu’’ beyan etmiş. Özetli bir canlı yayında benzer cümleler sarf etmiş. Gürsel Tekin, partisinin yetkili yönetim kadrosunun aksine daha dürüst bir tavır sergilemiş. 2018 seçimlerinden beri tenhalarda halvet olup kamuya karşı HDP’ye metres muamelesi yapan CHP yönetim kadrosunun bu açıklamaya cevabını göremedim. Benim nazarımda HDP barajı geçince şükür pilavı dağıtan Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan İlgür’den “her evden en az bir oy HDP’ye” kampanyası yapan MYK üyelerinin tavrından daha dürüst bir hareket Gürsel Tekin’in açıklaması.

Altılı Masa’nın İyi Parti’si sosyal medyada milliyetçi tabana karşı etkin kullandığı, ‘’İyi Polis Yavuz Ağaralioğlu’nu’’ sahneye sürmüş. Yavuz beyin açıklamalarını okuyunca benim aklıma merhum şair Orhan Veli’nin dizeleri geldi.

Kim söylemiş İP’nin HDP ile iş tuttuğunu?

El- cevap:

‘’Sayemizde o koltuklarda oturuyorsunuz, mecliste dış kapının hemen yanın da yer buldunuz’’ diyen HDP’li Fatma Kurtalan.

Yavuz Bey o hitaba sus- pus.

Büyük Millet Meclisinde güpegündüz HDP eş başkanı Pervin Buldan ile birlikte mor maskeli pozları vermiş Meral Akşener.

Kim görmüş?

Hepimiz.

HDP eş başkanı Selahattin Demirtaş’ı kahvaltıya davet etmiş sonra Meral Akşener.

Kim görmüş ama kim?

Güya ülke gezisine çıkınca Akşener ‘’Kürdistan özgür değil” diyen esnafa evelemiş gevelemiş…

Kim duymuş, kim görmüş.

HDP’nin küresel LGBT hareketinin en hararetli şubesi olduğunu Mısır’daki sağır Sultan bile biliyor. İP’nin hukukçu genel başkan yardımcısı Bahadır Erdem’in elinde LGBT bayrağıyla Pride Yürüşünden yayınladığı canlı videolara neler söylemiş “İyi Polis” Yavuz Bey?

Yavuz Bey size kısaca;

‘’Geç bunları anam babam ‘’ diyoruz.

Siz şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ‘’Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmem ‘’ sözünü bari unutmasaydınız. O tedrisattan aklınızda hiçbir şey kalmadı mı?

İBB’den fena kokular yükseliyor

Daha önce “Kanal Siyasal” haber sitesinin gündeme getirdiği Beşiktaş’ta tarihi miras üzerine kaçak inşaat ve tarihi eser yağması ve kaçakçılığı duyumları zannederim duyum olmaktan öte bir durum.  Teyidini net olarak yapamamakla birlikte Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa hayratının yıkıldığı, başlanan kaçak inşaat zemininden çıkan buluntuların kaçırıldığı iddiaları ayyuka çıktı. İşin içinde Bahçeşehir Üniversitesi ve Enver Yücel var.

Bu konuda gazeteci Erem Şentürk’ün 5 Eylül Youtube yayını linkini buraya bırakalım.

https://youtu.be/BxKXy1ok8RU

Çok önemli. Bakalım görelim.

CHP’li Buca Belediyesi 126 hektar ormanı katletti mi?

Bir okurum Buca’dan çekilmiş drone görüntülerini iletti. İddiasına göre Buca Belediyesi 126 hektar ormanı yok etti ve arsa sahipleri ile anlaşarak parselleyip imara açıyor. İddia ciddi. Çevre ve Orman Bakanlığı’nın dikkatine.

Sağlıcakla kalın efendim.

https://twitter.com/KanalSiyasal/status/1566898446313062400?t=7_1M1LChA37ZT4Grb6b7dA&s=08

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.