SON DAKİKA
Hava Durumu

KAFAMI KARIŞTIRANLAR

Yazının Giriş Tarihi: 22.01.2021 09:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.01.2021 09:55

USA Türkiye Büyükelçiliği Hrant Dink cinayeti ile ilgili yıldönümü mesajı yayınlamış.

Özetle cinayete kurban gitmesine çok üzülmüşler.

Velev ki inandık.

Cinayeti kurgulayan, azmettiren, tetikçiyi ayarlayan FETÖ elemanları Amerika’da yollayın gelsinler. Örgütün elebaşı sizde bir kere iade talebi yapıldı. Mümkünse başka türlü kafanızı güzelleştirin diyeyim uzatmadan.

Aşı nerde diyen CHP’li vekil Engin Koç ile “aşımı yaptırıyorum” diyen Özgür Özel paylaşımları pişti olmuş. Acaba aralarında bir küslük mü var? Bu nasıl senkronsuzluk?

Biz onların aynı soruyu aynı anda sormalarına, aynı asılsız iddiaları aynı anda paylaşmalarına alışmıştık. Ajans bey olmuyor böyle bu aralar çok kaytarıyorsun.

“Millet aç aç çöpten ekmek topluyor” argümanı üçüncü kez Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıkta bırakmış.

İlki Eskişehir dolaylarından bir hanımdı herkes hatırlar.

Hanımefendi Kemal Bey’in paylaşımına çok öfkelenmişti.

İkincisi Adana’dan bir hurdacı beyefendiydi. O da paylaşıma tepki vermişti.

Efsane olan üçüncüsüydü. “Uçankuş TV” (bu arada böyle bir televizyon kanalının varlığından da haberim oldu)’nin ortaya çıkardığı dolandırıcı çetesinin görüntüleri çıktı. Benim dikkatimi çeken Ajans’ın ısrarla Kemal beyi bu durumlara düşürmesi. Bu bir baz pardon taktik ise tuhaf mı tuhaf.  Bence Ajans Bey Kemal beye fake atıyor.

Fizyolojik hallerin, tıbbi durumların, akrabalık tanımlamalarının sövgü olarak kullanıldığı tek ülke biz miyiz merak ediyorum açıkçası.

Yaşı ilerlemiş, hafızası zayıflamış, öfke kontrolü olmayan bazı hanımlara "demansınız var" demektense "bunamışsın" demek daha anlaşılır değil mi? İlla Latince ya da yabancı dilde mi olmalı bazı tanımlamalar.

Hem bunak, hem haber sunucusu olabilirsiniz hanım teyzeciğim suç değil.

İnsanları silahlı sokak eylemlerine çağırdığınız zaman suç olur. Ayrıca o konforlu hayatınızın içinden ateşli devrimci söylemleriniz için de bir teşhisim var; o ateşli haliniz fizyolojik bir durum, hormon seviyelerinin değişmesi ile ilgili. Daha anlaşılır haliyle kadınlık hormonlarınız dengesizleşti bu dengesizlik zaman zaman yüzde kızarma, ateş basmaları ve sinir yapar.

Devrim ateşi değil menopoz yani.

Giresun Bulancak CHP teşkilatından bir yöneticinin mebzul miktarda hanımla yaptığı cinsel içerikli görüşmeler ve fotoğraflar eşi tarafından sosyal mecrada yayınlanmış.

Öncesinde de Bursa’dan bir CHP’li yöneticinin üstsüz (yanlış anlamayın zat erkek, biraz soyunmuş ama millet aç aç sloganının görseli gibi de oldukça zayıf biri) fotosu düşmüştü medyaya. Serra Kadıgil’e biri sorabilir mi bu CHP’li Beyler cinsiyet ayrımına tepki olsun diye mi seri taciz /tecavüz işlerine başlamışlar.

Ne diyordu Serra Kadıgil; “oldu, elbette olacak!”

Ben de kendisine sorayım

Serra Hanım taciz ve tecavüzün tamamen kişilik bozukluğu ve sapkınlıkla ilgili olduğunu tahminen kaç yıl sonra idrak edersiniz? 

Bu arada kadınların cinayete kurban gitmesine dikkat çekmek için güçlü fiziği ve yüzünde gülümsemesiyle dans eden Aylin Nazlı Aka Hanım’ı piste alabilecek miyiz? 

CHP İstanbul İl Başkanı için şefkatli bir hareket beklemiyorum bekleyene gülerim. Ne kadar zorlasam da Canan Kaftancıoğlu’nu legal bir hayatın içinde konumlandıracak yer bulamıyorum. Elimde değil Canan Kaftancıoğlu deyince gözümde yüzü maskeli elinde Molotof olan bir militan canlanıyor.

İstanbul’a kar yağınca Şehreminin maskesi düştü bakın yollara tuz bile dökmüyor diyen sevgili bir sürü canım İstanbulluya selam ederim.

Sizin tamamen iyi niyetlerle paylaştığınız hiçbir görsel hiçbir işlem işe yaramaz.

İstanbul Şehremini Ekrem Bey daha iyi hizmet versin diye seçilmedi ki.

Onu aday yapan da ona oy veren de hizmet etmeyeceğini, mevcudu bile koruyamayacağını bilerek oy verdi.

Sanmayın ki pişman olacaklar.

Onun yapmadığı, batırdığı her işten bir kez daha Sayın Erdoğan’ı suçlayacaklar.

 

 

 

 

---------------------

 

Haberin Doğrusu En Güncel Haber

 

Haberin Doğrusu, Bursa haber, Bursa son dakika, Doğru haber, Son dakika, Bursa iş dünyası, Bursaspor, Bursa hava durumu, Bursa nöbetçi eczaneler, Bursa ekonomi haberi, Bursa kapalıçarşı, Bursa trafik durumu
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.