SON DAKİKA
Hava Durumu

Kimyasal Rasime

Yazının Giriş Tarihi: 25.10.2022 07:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.10.2022 07:14

Tam adıyla Doktor Rasime Şebnem Korur Fincancı TTB’nin son başkanı. Kendisi hakkında daha önce de yazdık, video ile anlattık, sosyal medyadan anlattık, başka isimlerin araştırmalarını paylaştık. Bugün Kimyasal Rasime hakkında neredeyse tüm Türkiye bilgi sahibi oldu. O kendisini hiçbir zaman saklamadı. Türkiye Cumhuriyeti Devletine olan nefretini de hiç gizlemedi. Kimyasal Rasime hem yurt içinde hem de yurt dışında birileri tarafından  korunan, kollanan bir etki ajanı. En büyük hayali bir gün Türkiye Cumhuriyeti’ni uluslararası bir mahkemede yargılatmak.  Kendisi en son Almanya’nın Köln kentinde FETÖ, PKK, HDP , CHP lilerin katıldığı Türkiye’yi karalama toplantısında konuşmacı olarak boy verdi.

Milyon kez yazdığım için tekrar ve tekrar yazmaktan yorulduğum bir itirazımı bir kez daha ortaya koyuyorum. 1980 darbesi sonrası yapılan darbe anayasası ile meslek örgütleri sözde yarı kamu dernekler şeklinde vesayetin bir başka ayağı olarak hayatımıza girdi. TBMM de milletin temsilcisi olan vekillerin Kimyasal Rasime’yi şikayet etmek yerine çözüm getirmesini bekliyoruz. Kimyasal Rasime’nin en büyük güvencesi yasal olarak hekimlerin bu çatı örgüte mecbur bırakılması.

Fetö TBMM’de Grup mu kuracak?

İddia’nın sahibi sayın Melih Gökçek. Turgay Güler’in  youtube kanalında canlı yayına katılan Melih Gökçek Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini değerlendirdi. Herkesin merak ettiği kayıp saatler için oldukça çarpıcı yorumlar yaptı. Melih Gökçek’in ifadelerine göre Fetö aslında Kemal Beyin aday olmasını kesinlikle istemiyor. Bu kayıp saatlerde de onu adaylıktan vazgeçirmek için buluştular. Ancak Kemal Bey aday olmakta direndi. Bu durumda da Kemal Bey’den 2023 seçim listesine Fetöcü 30 adayı koyması sözünü aldılar. Melih Gökçek bunları eski bir Fetöcünün iddialarına dayandığını belirtti.

Kemal Bey’in ülkeye döndükten sonra Tokat’da basına kapalı toplantısı bu iddiayı doğrular nitelikte. O toplantı adeta  Fetöcü khk lıların Kemal Beye fırça atıp , ayar verdiği bir rezalete dönüştü.

Melih Gökçek’in o yayında dile getirdiği bir başka iddia ise Pensilvanya’nın Meral Akşener’in adaylığını destekliyor olmasıydı. Hatta Meral Akşener’in yakında masayı dağıtacağını ve Kemal Beye karşı adaylığını ilan edeceğini söyledi.

Kendi kişisel kanaatimi de şuracığa bırakayım. Pensilvanya Meral Akşener’i çok uzun zamandır destekliyor. Kendisiyle ilişkisi olan iş adamlarını, medya kuruluşlarını da buna angaje etti. 2016’da 15 Temmuz gününü işaret ederek ‘’15’inde işler değişecek ben başbakan olacamm’’ diyen Akşener o gün de aynı desteğe güveniyordu şimdi de. Dezenformasyon Yasasını gayet kasıtlı bir şekilde ‘’Sansür yasası’’ diye tanımlayan  sosyal medya fenomenlerine dikkati çekmek istiyorum. Sodimer ismiyle kurulan şirketin sahibi Levent Erarslan moderatörlüğünde toplanan sosyal medya fenomenlerinin yayınları ve söylemlerine dikkat. Oğuzhan Uğur’un twitterdan yayınına fetöcü Hakan Şükür’ü davet edip sonra da twitini silmesi de dahil çalışılmış hareketler. Levent Erarslan’ın da olduğu Oğuzhan Uğur yayınında kimler yoktu ki. Cüneyt Özdemir, Haluk Levent, Ece Üner, çok takipçili youtuber ve influzerların neredeyse tamamı.  Bu organizasyonun yapılmasında Akşener nasıl ön ayak oldu araştırılmalı.  2023 seçimleri öncesi Akşener digital platformdan kendi adaylığını destekleyecek fenomen ordusu mu kuruyor? Bu toplantının hemen ardından Cüneyt Özdemir ve Nevşün Mengü gibi isimlerin yaptığı canlı yayınlar işaret fişeği gibi.

Bunlar naçizane benim kişisel görüşlerim.

Kalın Sağlıcakla.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.