SON DAKİKA
Hava Durumu

Rahmetle: Kardeşim Orkun Aytek

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2022 01:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.12.2022 01:09

Vatansever tanımının ete kemiğe bürünmüş haliydi Orkun Aytek. Gözünü budaktan sakınmaz denir ya hani işte öyle bir adam. Kardeşlik için kan bağından da kuvvetli bağların olduğunu Orkun gibi insanlarla tanışınca çok rahat anlıyorsunuz. Ben ondan razıydım ablası olarak Allah da razı olsun.

Allah onu cennetiyle cemaliyle şereflendirsin.

Sağlığında tüm dostlarıyla buluşmak istiyordu. Vefatında buluşmak istediği tüm dostları onu uğurlamaya geldi. Ailesinin metanetine , vakarına ve imanlı duruşuna şahit olduk. Başta sevgili anne babası olmak üzere tüm ailesine sabır diliyorum.

Yansın Paris, Yıkılsın Eyfel demiyoruz.

40 yıldır ülkemize bela edilen PKK terör örgütünün süt anneliğini yapan Avrupa ülkelerinden biri olan Fransa PKK vandalizmi ile tanıştı. Paris sokaklarını yakıp yıkan teröristleri başta Macron olmak üzere üst düzey devlet yetkilileri perdelemeye çalışsa da en azından birkaç Fransa vatandaşı gerçeğe uyandı. Tüm Avrupa vatandaşlarının gerçeği görmesini temenni ediyorum. Paris sokaklarını ateşe veren bir avuç teröriste Kürt halkı diyen Macron , bu eylemlere barışçıl gösteri diyen Paris belediye başkanı kulaklarının üzerine yatmaya devam ediyor. Bu arada Fransız istihbaratının teröristleri Türk mahallelerine yönlendirdikleri bilgisi de ortaya saçıldı. Beslediği yılan kendini sokmasın diye olayları Türk-Kürt kavgasına çevirmeye çalışan klasık Avrupalı ikiyüzlülüğü devreye sokuluyor.

Bu arada PKK destekçisi medya ve bizzat PKK medyası da Fransa –PKK kavgasına Türkiye’yi ve Türkiye’deki iktidarı ortak etme derdinde. Söylemedikleri yalan, atmadıkları iftira kalmadı. Fransız bir ırkçı saldırgan 3 PKK’ lıyı öldürmüş. Türkiye bu işin neresinde? Katil Erdoğan diye yürüyen aptal teröristleri kim mobilize etti? Sezai Temelli twitini niye sildi? Diyarbakır’ı yakıp yıkabilirsiniz ama Paris’te olmaz ayıp oluyor diyen ultra satılmış alçak hangi Kürdün kanaat önderi olabilir? Hala herhangi bir sebeple kendine yakın hissedip HDP ye oy veren sevgili Kürtler bakın size verilen değer bu.

Diyarbakır yansın yıkılsın ama Paris incinmesin.

Şebnem Korur Fincancı : tutukluluk halinin devamına

TTB başkanı aynı zamanda illegal örgütlerle yakın ilişkide olan R.Ş.K Fincancı’nın tutukluluk halinin devamına karar verildi. Yurt dışından da gelen 228 akademisyen Çağlayan adliyesinin koridorlarında slogan atarak Fincancı’ya destek verdi. Genelde bizim ülkemizde görülen bu türden davaları hep yabancı misyon takip eder. Onlar bizim, zengin, güçlü ve demokratik bir ülke ! olmamız için ülkemize yerleştirdikleri fedakar elemanlarını koruyup kollar ve takip ederler.

Çünkü her şey Türkiye için.

Yersek.

Kalın selametle!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.