SON DAKİKA
Hava Durumu

TERÖRİSTLERİN FÜZELERİ ABD’DEN

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2021 22:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2021 22:39

Türk güvenlik güçlerinin PKK terör örgütüne yaptığı son operasyonda Amerika ve İran menşeli anti tank füzeler de dâhil çeşitli silahlar ele geçirildi.

İran ve Amerika tenhalardaki ortaklığı bir kez daha deşifre edilirken Amerika’nın vesayet savaşı taktiği de yeniden ortaya döküldü. Amerika artık kendi askeri yerine PKK, YPG ve bilumum üç harfli PKK uzantısını kullanıyor.  PKK’ya yüzbinlerce tır silah yollayan ABD büyük bir aymazlıkla senatörleri aracılığı ile Türkiye’ye parmak sallıyor. FETÖ ve PKK’lı teröristleri serbest bırakmazsanız  ekonomik ve siyasi yaptırım yaparız mealinde yasa tasarıları hazırlıyorlar.

Elbette sahibinin sesi olan Türkiye içindeki siyasiler, medya mensupları ve sözde dini cemaatler de aldıkları emir doğrultusunda çamurluğa başladı. Hangi gerekçeyle dışarı salındığını hala anlayamadığım A. Kuytul denilen cemaat lideri Diyanetin ardında namaza durmayan müritlerini Diyanet camilerinde itikâfa yolluyor. Maksat pandemi yasaklarını delerek milletin dini hassasiyetlerini kaşımak, infial oluşturmak…

Aynı anda TV ekranlarından K. Kılıçdaroğlu 15 Temmuz’u itibarsızlaşmak için küçümseyici ifadeler kullanıyor. M. Akşener hapisteki FETÖ’cü teröristleri garibanlar içerde diye aklamaya kalkışıyor. FETÖ’cü gazetecileri ve hüküm verilmiş terör suçları olan S. Demirtaş’ı aklamaya kalkışan bu haller bunu yapanlar için hayra alamet değil.

Bedenen, ruhen ve fikren bu milletle bağları kopmuş, onlar artık yalnızca ABD aparatı.

Akademik SERSEMLETME

Boğaziçi Üniversitesinin protest akademisyenleri rektöre arkalarını dönme protestolarını online olarak devam ettiriyorlarmış. Bir tanesinin sosyal mecra hesabından izledim.  Hala Rektör Melih Bulu’yu protesto ediyormuş hoca hanım.

Sebep?

Sizin üniversiteye başka bir ülkenin yasalarına göre mi rektör atandı?

Hayır!

Rektör sizi karşısına dizip sözleşmeniz bitti lütfen eşyalarınızı toplayın mı dedi? Hayır!

Buraya bir şerh sizin kafa yapınızdaki pek çok rektör bu yöntemi çok sık kullandı. Ne istediğinizi daha açık anlatsanız sizin karın ağrınız da rahatlasa biz de anlasak. Boğaziçi Devlet Üniversitesinin hangi devlete tabii olmasını istiyorsunuz?  Beraberce hendek kazan teröristlere destek imzası vermez mi Melih Bey ona mı sinir yapıyorsunuz? Devletin tüm imkânlarını, üniversiteye verilen devlet desteğini kullanarak rahat rahat devletin kuyusunu kazamayacak olmanız mı size ağır gelen hoca hanım?  Sizi bilmem lakin ben devletin bu geniş gönlünden ve sınırsız hoşgörüsünden yoruldum. Hala size maaş ödeyip zırvalarınıza hoşgörü gösteren devlete yatıp kalkıp şükredin.

TTB’nin ucu görünmeyen yalanları

Başındaki Türk kelimesi Türkiye’ye ve kendini Türkiyeli hisseden hekimlere haksızlık. TTB bu ülkede sağlık politikaları ve hekim hakları adına nasıl bir adım atmıştır?

Pandemi sürecinde çözüm için neler yapmıştır?

Koca bir hiç…

TTB yalan ve iftira politikasına devam ediyor. TTB öfkeli bir militanlığın pençesine düşmüş. İnanmayan TTB resmi sayfasına girip basın açıklamalarına baksın.

Ezcümle emekli bir hekim olarak TTB’nin tabipler üzerindeki sultasını bitirecek bir yasal düzenleme istiyorum.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.