SON DAKİKA
Hava Durumu

Vatanseverler Dik Durun

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2023 20:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2023 20:38

Hesap büyük, imtihan çetin. Öyle bir zamana denk geldik ki katilleri barış güvercini, teröristi çevreci, imansızı mücahit diye vitrine koyuyorlar. Alıcısı biz değiliz ama pazar bulmuşlar, pazarlıyorlar.

Öyle bir zamana denk geldik ki cebinden sadece 5 lira parası bir de anasına yazdığı "anam beni merak etme, burada terör merör yok" yazan mektubu çıkan şehit er Osman'ın katilleri barış pazarlıyor. Barışın ırzına geçen kravatlı teröristler; Atatürk'ün Partisiyiz diyenleri parmağında oynatıyor. MHP'nin milliyetçiliğini fazla naif bulan topuklu Asena'nın içinden pörtleyen "heval"i masanın altına saklayarak gözden ırak tutuyorlar. En milliyetçi benim; diyen Yavuz'lar heval it deyince köşesinde sessizce oturuyor.

Hocam, liderim, kanaat önderim dedikleri Rahmetli Erbakan'ın kurduğu partileri besmele çekti, Allah dedi, gözünün üstünde kaşı vardı diye çatır çatır kapatanlarla, Erbakan'ın devamı olduğun iddia eden parti ortaklık kuruyor. Saadeti Erbakan'ın hapis yatması için 55 nolu imzacının masasında bulan devrimci Temel'in kalemşörleri hızını alamıyor. Eşitlik, adalet, dürüstlük, samimiyet ellerinde ne varsa boca ediyorlar taze ve yıpranmamış adaylarının üstüne. Mücahit diye pırtlıyor biri, başörtülü hanım kız da mücahitliği anlatıyor taze başkan adaylarına nasıl da tam geldiğini aktarıyor. Öğürmemek için elinizi midenize bastırmak zorundasınız. O hanım hanımcık kız da biliyor başörtüsü serbestisi kaldırılsın diye AYM'ye başvuranlardan birinin taze mücahidi olduğunu.

Sonra hep birlikte toplanıp topluca Hüda-Par'a höykürüyorlar. Hizbullahla ilgisi var mı, terörist mi? cart mı? curt mu? Yasin Börü ve 4 arkadaşının Hüda-Par gençlik kollarında olduğunu, sırf bu sebepten  6-7 ekim 2015'de PKK'lı teröristlerin onları nasıl katlettiğini gözlerden kaçırıyorlar. 6-7 Ekim'de katliam emrini veren Demirtaş'a TV'erde saz çaldıran, incitmeden kepçe sorular soran moderasyonu kıvrak aynı moderatör Hüda-Par'a başkanına gelince münker-nekir kesiliyor. Tıpkı janjanlı C. Özdemir'in Yasin Börü'nün annesine yaptığı gibi. 

Öyle bir zamana denk geldik ki TV'lerde kendine haberci etiketi basılan bazı fikir fahişeleri bangır bangır HDP ile PKK'yı savunuyor. Su akıyor, göz bakıyor!

11 il afeti yaşamışken, "ACI YAMAN" olmuşken, kırkımızın çıkmasını bile beklemeden, memleketin geleceğine musallat olan bu akbabalar karşısında vatanseverler dik durmak zorunda. 

Son not: Ne zaman sosyal mecraya baksam Bağkurlu EYT'lilerin şikayetlerini görüyorum. Kendilerine de  EYT için diğer kurumlar gibi 5 bin prim günü sözü verildiğini bunun yerine getirilmesini talep ediyorlar. Sayın Bakan Vedat Bilgin'in bunu dikkate almasını isterim. Yanında çalısan SSK'lı işçi  5 bin prim günüyle emekli olurken isverene 9 bin gün vermek her açıdan adaletsiz. Bu esnafa haksızlık.

Kalın sağlıcakla!

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.