SON DAKİKA
Hava Durumu

YA SABIR

Yazının Giriş Tarihi: 25.04.2021 02:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.04.2021 02:46

O nasıl bir kuyruk sallama öyle. Poker oynayan köpek misali.

Dünyanın en büyük soykırımcısı ABD’nin Başkanı Biden 24 Nisan’da Ermenilere soykırım uygulandı dedi. Türkiye içindeki ‘’Umudumuz Biden ‘’ ekibi topluca kuyruk salladı. Milli olmanızı bir kalemde geçtik yahu aklınızı, vicdanınızı, şahsiyetinizi tek bir hamle ile çöp kutusuna yollayacak ne yaşadınız siz?

Biden’ın soykırım ithamına; geneli solcu Marksist ideoloji sahibi ne idüğü belirsiz örgütler yıldırım hızıyla alkış tuttu. Bir de kendini Kürtlerin temsilcisi gibi takdim eden ama Kürtlükle en ufak bir ilgisi olmayan Marksist Leninist HDP çok sevindi. Oysa 1915 olaylarında Ermeni tehciri sırasında en büyük acıyı Kürtler yaşadı. En büyük can kaybı Müslüman Kürt köylerinde oldu. Ermeni Çetecilerin toplu katliamlarından HDP’nin haberi yok mu? Bal gibi var. Ama kış kışlığını yapacak. HDP’nin de hedefinde Müslüman Kürt var çünkü. Onlar Kürtleri İslam’dan ve Türkiye’den uzaklaştırmak istiyorlar. O yüzden gariban Kürdün çocuğunu Kandil’deki terör baronlarına yem olarak gönderiyorlar. Terör örgütüyle olan organik ilişkileri her ne kadar AYM için yeterli delil sayılmasa da. 2008 ‘de AK Parti için sahte internet sitesinden, gazete kupürlerinden toplanan magazin haberlerini dava delili kabul eden AYM.

Evet, kararları bağlayıcı ama çifte standardına da susalım mı?

Bir de salladığı kuyruğu perdelemeye çalışan taze muhalefet partileri var. Efendim dış politikamız o kadar kötüymüş ki bu karar çıkmış. Öyle diyor temas etse yaralı parmağa mikrop kaptıracak parti. Bu seviyeye yuvarlanmak için nasıl bir hırs, nasıl bir omurga kaybı gerekiyor hesaplamak zor vallahi. Yine yeniden düşünüyor insan derin derin şu denize dökme hikayesi bize yanlış mı anlatıldı? Denize düşman döküldüyse bunlar kim?

Peki Biden’ın açıklamasını kınayan büyük muhalefet partisinin ikilemi?

Ya açıklamanız samimi değil ya İstanbul İl Başkanınız sizi kaba tabirle sallamıyor. Bu konuda da tıpkı dindarlar mevzusunda olduğu gibi takiyye yapıyorsunuz.

Soykırım iddiasını savunan birini il başkanı yaptınız mı?

Yaptınız!

Bugün bütün kınamalarınız çöp…

Siz bangır bangır teröre destek veren HDP ile ittifak yaptınız mı?

Yaptınız!

HDP hali hazırda neyi savunuyor?

Var mı bir itirazınız?

Bir kez daha kınamalarınız çöp hükmünde oldu.

Bu milletin birlik ve beraberliği için çalışan herkese Allah sabır ihsan etsin. Allah bize memleketin hayrına çalışacak muhalefet nasip etsin tez zamanda.

AMİN.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.