SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor kurtulabilir mi?

Yazının Giriş Tarihi: 16.10.2022 01:34
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.10.2022 01:34

Bursa'nın dinamikleri...Saygın iş insanları...Bir zamanlar, Bursaspor'da görev alabilmek için çaba sarfederdi.Hatta siyasete soyunmak isteyenler de Bursaspor'u kullanırdı. Bir kaç liste çekişir, birbirlerine sallarlardı.Tabi burada birkaç istisnayı dışarıda bırakmalı.Bursaspor için çabalayan bazı iş insanları, ciddi tehditler alınca, küfürler uçuşunca, Bursaspor defterini çoktan kapattı. (Ornek, Yaşar Öztürk).
*
Geldiğimiz nokta malum...2.Lig...Orada da işler berbat...3.Lig kapısını açacak, ya da zar zor tutunacak gibiyiz...Hoş Bursa futbolunun geldiği nokta da berbat...Her şeyi de yönetimsel hatalara bağlamamak gerekir.Çünkü genel kurul, hata üstüne hata yapan yönetimleri bile tekrar tekrar göreve getirdi. Bugün sahipsiziz...*İster istemez insanın aklına gelirli Bursaspor'un iştah kabarttığı, gelirsiz borçlu Bursaspor'dan ise herkesin kaçtığı geliyor. Tabi 2.Lig de süper stadımızı da unutmayalım. O statla başladı Bursaspor'un ocağına incir ağacı dikilmeye,
*
Çözüm!.. Maalesef şu an bir çözüm yok. Çare bulunması da imkansız. Farklı çözüm üretmenin de yolu kapalı. Bu saatten sonra kimse Bursaspor için elini taşın altına koyamaz, elinden de olur.
*
Bursa'nın saygın, spora gönül vermiş insanları, bir kulüp satın alıp, bu kentte Süper Lig ekibi kazandırabilir. (Vedat Yücebaş'ın fikri).Bursaspor'un geleceği de sürece bırakılır. Borçlar azaltılır, altyapı oyuncuları gelişir ve yeniden yukarılara takımı taşır. Ama bu hemen bir kaç yılda olacak iş değil.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.