SON DAKİKA
Hava Durumu

HDP/PKK İLE KEMALİSTLER CANCİĞER KUZU SARMASI OLDU

Yazının Giriş Tarihi: 12.10.2021 00:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.10.2021 00:26

Şu sıralar Kemalist yaklaşımın tüm unsurları HDP’yi yani PKK’yı aklamak için kelimenin tam manasıyla teyakkuz halindeler.

Başta CHP ve İYİ parti olmak üzere Fondaş Medya ve CHP’nin arka bahçesi konumunda olan STK’lar olağanüstü bir gayret sarf ediyorlar bu amaç doğrultusunda.

Geçtiğimiz günlerde bir TV kanalı 6-8 Ekim 2014 hadiselerinin tetikleyicisi ve azmettiricisi Selahattin Demirtaş’ın karısı Başak Demirtaş’ı tam da bu tarihte televizyona çıkararak bu aklama operasyonunun üzerine tüy dikti adeta.

Düşünün, 6-8 Ekim 2014’te Selahattin Demirtaş’ın çağrısıyla PKK’nın bütün unsurları bir kalkışma başlatmış 2 polisin şehit olmasının yanında 37 vatandaşımız vahşice katledilmişti.

Kurban eti dağıtan ve henüz bir çocuk olan Yasin Börü de bu katillerin acımasızca zulmüne maruz kalmış ve canavarca öldürülmüştü.

Şüphesiz ki, bu kalkışmanın ve katliamın en önde gelen faili Selahattin Demirtaş’tı zira kalkışma çağrısı yapan ve devleti ve milleti açıkça tehdit eden bu terörist idi.

Diyarbakır, Gaziantep, Siirt, Van, Batman, Mardin ve Şırnak’ta devletin kurumlarını ve masum vatandaşları hedef alan teröristler, yaktılar, yıktılar ve katlettiler bu çağrı üzerine.

İşte bu katliamın ve kalkışmanın faili Selahattin Demirtaş’ın karısı (kendisi hapiste olduğu için doğal olarak katılamadı), bu gün vesilesiyle TV kanalına çıkartıldı ve arsızca güzellemeler eşliğinde bu insanlık suçu aklanmaya çalışıldı.

Bunu yaparken ilgili TV’nin sunucusu katil kocasını aklamaya çalışan Başak Demirtaş’ın hemen önüne Atatürk posteri koymayı da ihmal etmedi tabii…

Böylelikle Kemalist kesimin tepkisinin önünü alacaklarını düşündüler zahir…

Yahut aleni bir biçimde oluşturulan ittifakın herkes tarafından bilinmesini sağlamaya çalıştılar…

Açık söylemek gerekirse ben, ikinci ihtimali akla daha yakın görüyorum.

Zira Kemalist unsurlar ile HDP/PKK’nın en az 5 yıldır tartışmasız bir biçimde ittifak ettikleri herkesin malumu…

Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere birçok Büyükşehir belediyesini bu ittifak sayesinde aldıkları da yine herkesin malumu…

HDP yani PKK anahtar konumunda olduğunun farkında.

Kendisini var eden ve hayatiyetinin devamını sağlayan ABD’nin emriyle adına “Millet İttifakı” denilen yıkım oluşumuna kerhen de olsa destek vermek mecburiyetinde.

Hatta buna mahkûmlar ama tabanlarına bunu izahta zorlandıkları için ABD’den, ittifakın diğer partilerince bu izahı kolaylaştıracak birtakım adımlar atılmaları yönünde ricada bulundular.

Joe Biden, tamamen Amerika emrine giren CHP, İYİ Parti ve diğer aparatlardan HDP/PKK’nın bu isteğine uygun bazı girişimlerde bulunmaları emretti bu talep üzerine.

İşte bundan ötürüdür ki, Kılıçdaroğlu, hiç alakası yokken “Kürt sorununu biz çözeceğiz” demeye başladı ve PKK’nın beklentilerine paralel bir söylem tutturdu.

Oysa daha dün denecek bir geçmişte sırf “çözüm sürecini” baltalayabilmek için anılan partiye en büyük suçlamaları ve hakaretleri yapan CHP’nin ve Kılıçdaroğlu’nun bizzat kendisiydi.

Neden bu sürece dâhil odluklarını sorgulayan ve silah bırakmamalarını isteyen de CHP’nin arka bahçesinde konuşlanmış işbirlikçi hainler değil miydi sahi?

Bunlar, silah bırakan değil, kan döken PKK’yı seviyorlardı ve kızgınlıkları bunaydı.

Şimdi ise silahlarını Tayyip Erdoğan’ı düşürme amacı ile doğrultmuş HDP/PKK’yı seviyor ve destekliyorlar.

İşte bu yüzden Başak Demirtaş Atatürk portresi önünde 6-8 Ekim cinayetlerini ve aşağılık kalkışmayı aklama girişiminde bulundu.

İşte bu nedenle, Türkiye düşmanı güçler tarafından fonlanan medya HDP/PKK’nın imajının düzeltilmesi adına elinden ne geliyorsa yapıyor…

HDP/PKK da bu gelişmeler üzerine tabanına “bakın ne istiyorsak yapıyorlar” dedirtebilmek için en son Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığını veto ettiklerini ilettiler patronları olan Amerika’ya…

Ne oldu peki bunun sonucunda?

ABD emretti ve Akşener de büyük bir pişkinlik ve utanmazlıkla, Cumhurbaşkanı adayı olmak istemediğini, amacının başbakanlığa gelmek olduğunu söyledi.

Rezilliğin zirvesidir adeta bu ifade…

Zira orta yerde böyle bir makam yok, olması da ihtimal dâhilinde bile değil.

Düşünün, ABD’nin emriyle HDP/PKK’nın isteğini yerine getirmek için böyle komik duruma düşmeyi bile sindirebiliyorlar.

Netice itibariyle, yukarıdaki argümanlarla açıkça ortaya koyduğumuz gibi bütün Kemalist unsurlar HDP/PKK’yı aklamak için ellerinden ne geliyorsa yapmakta ve onların Millet İttifakına destek vermeleri için alçalmanın her türlüsünü sineye çekmeye amade konumdadırlar.

Durum ne yazık ki, şimdilik budur…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haberin Doğrusu En Güncel Haber

 

Haberin Doğrusu, Bursa haber, Bursa son dakika, Doğru haber, Son dakika, Bursa iş dünyası, Bursaspor, Bursa hava durumu, Bursa nöbetçi eczaneler, Bursa ekonomi haberi, Bursa kapalıçarşı, Bursa trafik durumu

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.