SON DAKİKA
Hava Durumu

HDP, PKK’NIN TA KENDİSİDİR!

Yazının Giriş Tarihi: 18.02.2021 08:30
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.02.2021 08:30

Canımızı yakan, bütün Türkiye’yi yasa boğan 13 sivilin aşağılık terör örgütü tarafından acımasızca ve hunharca katledilmesi nedeniyle, HDP’nin PKK isimli aşağılık terör örgütünün bir alt unsuru olduğu gerçeği, gündemimizi bir kez daha işgal etti.

Öyle bir katliam ki, insanın insanlığından utanmasını sağlayacak, hayvanların bile “biz böyle vahşi ve acımasız değiliz” diyebileceği bir canavarlıkla gerçekleştirildi.

Katliamın faili, dünya tarihinin gördüğü hiç tartışmasız, en aşağılık terör örgütü olan PKK!

Dinsiz-imansız-ateist-LGBT’ci ahlaksız-vicdansız-namussuz-katil ve hunhar PKK yani HDP!

İşte bu yüzden, belki de en sonda söyleyeceğimiz sözü yazımıza serlevha ettik.

Neden mi?

Şundan!

PKK denen mel’un terör örgütünün siyasal uzantısının masum pozlarına bürünerek ortalarda gezinebilmesine, kendisini meşru bir yapı gibi dayatabilmesine duyduğumuz kızgınlığımız buna sevk etti bizi.

Şüphesiz ki, HDP’nin bu şımarık ve fütursuz tavrında, başta CHP olmak üzere İYİ Parti ve diğer figüratif enstrümanların bu partiye vermiş oldukları desteğin rolü çok büyük.

 Evet, CHP ve İYİ Parti ile seçim ittifakı yapan bu terör örgütünün siyasal uzantısı, tanık olduğumuz onlarca hadsiz çıkışı ve pervasızlığı, anılan partilerden aldığı destek nedeniyle gösterebilmektedir ne yazık ki…

HDP, doğrudan terör örgütüyle ilintili olmasına rağmen, bu gerçeği halktan neden saklama ihtiyacı hissediyor peki?

CHP ve İYİ P’nin tabanlarını kızdırmamak ve kışkırtmamak için elbette. Zira uzun bir süreden beridir anılan yapıların herkesin gözleri önünde cereyan eden bir ilişkisi var ve fakat bu ilişki, şimdilik perde arkasından sürdürülmekte…

Malumunuz olduğu üzere HDP’nin ilk atası HEP isimli bir partiydi. (1990)

HEP, kapatıldıktan sonra, ÖZEP, ÖZDEP, DEP, HADEP, DEHAP ve DTP isimleri ile siyaset sahnesinde yer aldı.

Bu partilerin geçmişlerine bakıldığında tümünün kongrelerinde PKK bayraklarının ve Öcalan posterlerinin asıldığı görülecektir.

Mesele sadece bu kadarlık bir ilişkiyle sınırlı değil elbet.

Anılan partilerin kapatılmasında, milletvekillerinin, üyelerinin ve yöneticilerinin yaptıkları açıklama ve konuşmalar asli rol üstlenmişlerdir. Mahkemeler, bu partinin PKK ile ilişkilerini somut delillerle hüküm altına almış ve kapatmanın nedeni olarak göstermiştir.

Mesele, sadece hukuki bağlamdaki delillerle de sabit değildir. Parti yetkililerinin, milletvekillerinin ve bun benzer partice mühim addedilen şahsiyetlerin açıklamaları da ikna edici delilleri muhtevidir.

“Sırtımızı, YPG’ye, PYD’ye yasladık”, “Biz daha başkan APO’nun heykelini dikeceğiz” gibi en üst düzey ağızlardan yapılan açıklamalar, aslında konuyu izah sadedinde de yeterli kanıtı içermektedir.

Biz bununla da yetinmeyip, resmi tutanaklar marifetiyle, gerek örgütün elebaşınca ve gerekse partinin milletvekillerinin ifadeleriyle bahse konu organik ilişkinin ispatına dair bir belge sunacağız.

Belgenin kaynağı Ezgi Başaran isimli bir gazetecinin “İmralı Notları” başlığı ile kaleme aldığı yazıdan bir bölüm… (Radikal Gazetesi).

İmralı’da örgüt elebaşının ve HDP milletvekillerinin arasında geçen şu konuşma, aslında meseleyi tam olarak anlatmaya yeter de artar cinsten bir kanıt.

Başaran’ın yazısından olduğu gibi aktarıyorum. (İnternette de aynı şekilde bulunmaktadır.)

Tarih: 26 Nisan 2014

Katılımcılar: Devlet yetkilisi, Pervin Buldan, İdris Baluken, Sırrı Süreyya Önder, Abdullah Öcalan.

(Not: Mart 2014 yerel seçimlerin sonuçları değerlendiriliyor, HDP’nin başarısız olduğu il ve ilçeler üzerinden geçiliyor. –eb)

İdris Baluken: Bizden kaynaklı bazı yanlışlar vardı. Bazı yerlerde yerelden aday gösterilmemesi oy kaybettirdi.

Öcalan: Kim belirledi bunları?

Baluken: Seçim komisyonunun çalışmalarıyla belirlendi.

Öcalan: Kimdir bu seçim komisyonu? Kandil tarafından mı belirlendi, yoksa siz mi belirlediniz?

Sırrı S.: Kandil belirledi.

Öcalan: Tamamıyla mı onlar belirledi? Parti meclisinde belirlenmedi mi bu komisyon?

Pervin B: Hayır, Parti Meclisi’nde ya da MYK’da belirlenmedi.

(…)

Evet, aslında konuşma daha uzun fakat bize bu kadarı yeter.

HDP’lilerin büyük bir yüzsüzlükle ve pişkinlikle yaptıkları inkâr ve ortakları olan CHP ile İYİ-P’nin bu inkâra verdikleri destek, maalesef meseleyi bu noktaya taşımıştır!

Bu muhavereden de açıkça görüldüğü üzere Kandil, yani PKK’nın idare merkezi, HDP’nin bütün adayları ile birlikte yöneticilerini belirlemekte ve onları da yine, kayıtlara ‘eli silahlı terörist’ olarak geçmiş kimseler üzerinden denetlemektedir.

Bu o kadar böyledir ki, silah taşımaktan başka hiçbir vasfı bulunmaya bahse konu teröristler, sözgelimi bir milletvekilini yahut bir belediye başkanını gerekirse tokatlayabilmekte ve azarlayabilmektedir.

Meselenin lamı cimi yoktur!

HDP resmen ve alenen PKK’dır!

Yahut PKK, resmen ve alenen HDP’dir!

Bugün, anılan isimlerin, bunu görmezden gelmesi yahut bunlara CHP ve İYİ-P tarafından meşruiyet sağlanması çabaları, bu hakikati asla değiştiremeyecektir!

Bu nedenle, 13 masum insanın asli katilleri PKK’nın şahsında HDP’dir ve ortakları olan CHP ile İYİ-P’nin de bu aşağılık hadisede dâhilleri vardır!

CHP’nin de İYİ-P’nin de ve bunları destekleyen bilcümle besleme medyanın da eline kan bulaşmıştır ve bu menfur katliamda hepsinin kendi göre payları bulunmaktadır!

Evet, karşımızda çok geniş kapsamlı bir şer şebekesi vardır.

Başını Amerika’nın şahsında Joe Biden’ın çektiği bu konsorsiyumun yegâne hedefi Türkiye ve Türkiye’nin temsil ettiği değerler ile ümmetin ta kendisidir!

CHP, İYİ-P, FETÖ, HDP/PKK ile besleme medya ve küsurat diye tanımlanabilecek diğer muhalif partiler, bu yapının Türkiye ayağını oluşturmaktadır.

Yazımıza konu edindiğimiz HDP/PKK ise Türkiye aleyhtarı bu yapıyı, içinde bulunduğu başka kirli bir ittifak ile çok farklı bir biçimde tahkim etmektedir.

Bahse konu kirli ittifak Mart 2016 tarihinde oluştu.

TKP/ML, PKK, THKP-C/MLSPB, MKP, TKEP-LENİNİST, TİKB, DKP, Devrimci Karargâh, MLKP ve Proleter Devrimciler Koordinasyonundan oluşan 10 örgüt, yaptıkları bir açıklamayla "ortak mücadele örgütü" olarak ifade ettikleri Halkların Birleşik Devrim Hareketi'ni ilan etmişti.

Açıkça Türkiye’ye ve AK Partiye karşı birleştiklerini deklere eden bu yapı, düşman olarak de “gericilik” adı altına İslâm’ı hedef göstermişti.

Sonuç:

Başını Amerika çekiyor ama içinde her türden oluşum var.

Komünisti de, Kamalisti de, ulusalcısı da, bölücüsü de, FETÖ’cüsü de, sözde İslâmcısı (!) da ve bu anlayışların borazanlığını yapan besleme medyası da paradoksun da ötesinde oksimoron denebilecek bir anlayışta birleşmiş durumdalar.

Paydaşlardan birisi yani HDP/PKK 13 canımızı katletti ve hiç sıkılmadan hâlâ bu memlekette insan içerisine çıkabiliyorlar.

Uyanmak, bu alçaklığı görebilmek için daha ne olması gerekiyor, inanın anlamakta güçlük çekiyorum.

Allah, cümlemizi ıslah eylesin…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------

 

Haberin Doğrusu En Güncel Haber

 

Haberin Doğrusu, Bursa haber, Bursa son dakika, Doğru haber, Son dakika, Bursa iş dünyası, Bursaspor, Bursa hava durumu, Bursa nöbetçi eczaneler, Bursa ekonomi haberi, Bursa kapalıçarşı, Bursa trafik durumu

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.