SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir Köy Var Uzakta... Gitmesek de Görmesek de...

Yazının Giriş Tarihi: 04.02.2023 14:44
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 14:44

04.02.2023 tarihinde tüm köylerden sesimiz yükselecek dedi öğretmenler. Aslında eğitim sistemine tepki olarak çoktan yükselmesi gerekiyordu bu sesin.

Seçim arifesinde, parti programlarında ilk baktığım yer eğitim konusu. Eğitim konusunda vizyon sahibi olmayan partiye oy vermek geleceğimizin kuyusunu kazmak olacaktır. Bu nedenle siz okurlarıma, bu yazımın başında, parti programlarını dikkatle okumalarını ve eğitim konusunu samimi bir şekilde düşünmelerini tavsiye ediyorum.

Gelelim konumuza...

 "Seçimden önce olmazsa bir daha olmaz" algısının insanlarımızda genel kabul haline gelmesi çok üzücü. Bu mantık, aslında siyasilerin ne kadar çıkarcı olduklarını toplum olarak kabul ettiğimizi gösteriyor. Düşüncenin doğru veya yanlış olmasını tartışmaya gerek yok ama bu düşünce insanlık adına üzücü.

Son günlerde her kesim hak arayışına başladı ve çeşitli çalışmalar yürütmekte. Bu çalışmalardan en dikkat çekici olan ise bir grup öğretmenimizin bugün için başlattığı çalışma.
Öğretmenlerimiz geleceğimize şekil veren en önemli kitle desek hata etmiş olmayız. Bu nedenle gerek öğretmenlerimizin yetişmesi gerekse onların yetiştirdiği öğrencilerin seviyesi ülkemizin refah seviyesinin yükselmesine doğrudan katkısı bulunmaktadır.

Bu nedenle, öğretmenlerimizi dinlemeli ve sorunları en kısa sürede çözmeliyiz ki eserleri de geleceğimizi en güzel şekilde yönetebilsinler.

Ücretli öğretmenlerin çalışma koşulları ile ilgili yapılacak bir düzenlemenin, uzun vadede milletimiz yararına olacağını bir kez daha dile getirerek, tüm öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.